A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Túlzásba esett a fotói hamisításával Zoltán Erika, már rá sem lehet ismerni

Zoltánerika, ZoltánErika
Vágólapra másolva!
Épp az ellenkezőjét érte el a róla készült felvételek beteges átszerekesztésével, mint amire számított.
Vágólapra másolva!

Botrányt okozott legújabb fotóival Zoltán Erika, aki felidegesítette követőit az utóbbi időben azzal, hogy betegesen manipulálja fotóit és videóit, melyek kikerülnek róla a közösségi oldalain, de nem ő az egyetlen, aki ehhez folyamodik. A 62 éves énekesnőt valószínűleg zavarja az idő múlása, és szeretne sokkal fiatalabbnak tűnni, mint amennyi valójában, azonban csak sminkkel már nem tud javítani annyit, amennyit ő elégnek talál. Azoban most nagyon mellényúlt a filterek választásakor, már a követői sem tudtak elmenni szó nélkül amellett, amit látnak az elmúlt időszakban, főleg azért, mert úgy gondolják, hogy egyébként nagyon fiatalos, és jó formában van, nem értik, miért van szükség az ilyen hazugságokra.

Kérlek, szedd le a filtereket, sajnos már szánalmas szinten adod önmagad

- nem kímélte egyik követője az énekesnőt.

Kár az a filter az arcodra. Mintha nem is Te lennél

- írta egyetértve az előtte szólóval egy másik felhasználó.

Ez kicsoda? Felismerhetetlen...

- értetlenkedett egy kommentelő Zoltán Erika új külseje láttán, és valóban lehetséges, hogy nemcsak képeit manipulálja, hanem szépészeti beavatkozása is lehetett, ami azonban nem sikerült tú jól, ugyanis feltűnően nagyobb lett a szája és rendellenesen sima az arca, megváltoztak a mimikái. A Zoltán Erikáról készült, sokak kifogásolt képet a linkre kattintva tekintheti meg.

Zoltánerika, ZoltánErika
Zoltán Erika évek óta küzdött a fogyásért. Most, hogy vékony lett, a fotóit hamisítja, hogy fiatalabbnak tűnjön
Fotó: Ökrös Levente

Az utóbbi időben rengeteget fogyott

Zoltán Erika változásának hátterében állhat hatalmas fogyása is, ami egyre szembetűnőbb mostanára. A 62 éves énekesnő hosszú éveken át küzdött a súlyával, ami miatt a változókort okolta, hiszen a felborult hormonszint miatt nehéz volt számára leadni a pluszkilóiból csak a diéta segítségével. 

Zoltán Erika egyébként a várandóssága alatt hízott 27 kilót, még 34 évesen, és ezt nem tudta leadni hosszú éveken keresztül, mostanra azonban nagy küzdelmek árán sikerült - írja a Ripost.

Hála Istennek, és a szüleimnek hála szerencsés a genetikám. A másik fontos adalék , hogy nagyon lassan, hosszú évek alatt ment le...na és a rendszeres sport a kislányom irányításával

 - válaszolta egyik követője kérdésére korábban, aki arról érdekőldött, hogy hogyan sikerült ennyire lefogynia és hogyan maradt ilyen feszes a bőre, hiszen a szóbanforgó képen nagyjából húsz évvel tűnik fiatalabbnak a valód életkorához képest.

Zoltánerika, ZoltánErika
Évek óta küzd a túlsúllyal, lánya segített neki lefogyni
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!