A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ellopták Young G Bécitől a legféltettebb kincsét

Young G Béci
Young G Béci
Fotó: Facebook/Young G Béci
Vágólapra másolva!
Ellopták Young G Béci teljes életművét, csalók kezébe került a hivatalos YouTube-csatornája.
Vágólapra másolva!

Young G Béci az Instagramon tett közzé kétségbeesett felhívást, miután feltörték az e-mailjét, és ellopták a hivatalos YouTube-csatornáját: 17 év munkája, 189 ezer feliratkozó veszett oda, a videók több százezres nézettsége is a múlté.

Young G Béci
Young G Béci szerelés közben: a YouTube-csatornáját már nem fogja ilyen könnyen összerakni
Fotó: Instagram/Young G Béci

"Egy élet munkája veszni látszik, de utoljára a remény hal meg. Tizenhét év, és nincs, aki a Google-nél átlátná a problémát. Kérem, ha valaki olyan látja ezt, akinek van valamilyen komolyabb kapcsolata a Google-hoz, írjon nekem! Ellopták a Gmailem, ami által a YouTube-omat is. Köszönöm, ha tudsz segíteni, sajnos a normál út nem megy, ide valami csókos kell!" – írta a rapper a közösségi oldalán.

Könnyen átérezhető egyébként Young G Béci idegessége, hisz nyilvánvaló, hogy a majdnem 190 ezer feliratkozó nem két nap alatt jött össze, és az sem biztos, hogy a 17 évvel ezelőtti feliratkozók mind visszatérnének egy új csatornára.

Botrányt okozott Young G Béci videója

Young G Béci legutóbb épp egy videóval okozott kisebb botrányt – igaz, nem videoklipről, hanem egy privát felvételről volt szó, amelyet a felesége, Mészáros Norina készített vendéglátóhelyen.

Young G Béci hamar berúgott, majd olyat is mondott, amivel az összes, pincérként dolgozó ember könnyen megsérthette, hisz a vendéglátóhely egyik alkalmazottját inasnak nevezte: "A kedvencem az volt, amikor fagyit akartak rendelni, és szólt a pincérnek, hogy »inas, gyere csak ide«. Majd Norina közölte, hogy megvédi a férjét. Azt mondta, nem rosszból mondta ezt Béla, hanem Borsodban így hívják a férfi pincéreket..." – méltatlankodott egy hozzászóló a reddites posztnál.

Más kérdés, hogy Young G Béci Szentendrén született, a családja Leányfalun lakik, valószínűleg legfeljebb távolabbi kötelékek fűzhetik Borsodhoz. 

Mi történt velük mostanában?

Áprilisban Young G Béci és Mészáros Norina elköltöztek. A követőiket akkor azzal lepték meg, hogy váratlanul bejelentették: Budapest vagy Kanada helyett valahol itthon, vidéken, egy új építésű kertes házban kezdenek új életet, otthonukról és a környékről videót is mutattak.

Korábban többek között azzal kerültek a hírekbe, hogy – több más magyar sztárhoz hasonlóan – külföldre, egy törökországi klinikára mentek megműttetni magukat: Mészáros Norina a melleit, Young G Béci pedig a fogait csináltatta meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!