A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Harry herceg részegen ordibált

Meghan Markle, Harry herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceg többször is elmondta, hogy korábban igencsak botrányos életet ért. A könyvében azt is leírja, hogy pár évvel ezelőtt részegen ordibált a feleségével, amit csak nehezen bocsátott meg neki Meghan Markle.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle még 2018-ban házasodtak össze, és habár a nyilvánosság előtt mindig a tökéletes pár szerepét mutatták, a valóságban ez koránt sem volt így. Már korábban is arról cikkeztek a brit lapok, hogy nő a feszültség Sussexék között, közelálló, bennfentes informátor szerint pedig valójában már nem találják a helyüket egymás mellett. A sorozatos botrányaik, a királyi családdal folyamatos konfliktusaik sem segítettek abban, hogy ők egészséges házasságban éljenek.

Harry herceg a Spare azaz a Tartalék című könyvében leírta, hogy még csak pár hónapja alkotott egy pár mostani feleségével, mikor hatalmasat veszekedtek. Saját bevallása szerint kegyetlenül, már megalázóan beszélt Markle-el, ami annak is betudható, hogy aznap részeg volt. 

Talán a fejembe szállt a bor.

 Talán a hetek óta tartó sajtó elleni küzdelem megviselt. Valamilyen oknál fogva, amikor a beszélgetés váratlan fordulatot vett, az megérintett. 

Aztán dühös lettem.

Aránytalanul, felületesen dühös" - magyarázta.

Harry állítólag félreértett valamit, amin Meghan mondott, amire a megszokottnál keményebben reagált: 

„Ahogy a szavak elhagyták a számat, éreztem, hogy a szobában minden megállt. Hol hallottál valaha egy férfit így beszélni egy nővel? Hallottad, hogy a felnőttek így beszélnek, amikor kicsi voltál? Megköszörültem a torkom, elnéztem. Igen. Ő nem fogja elviselni az ilyen partnert. Vagy szülőtársat. Az ilyen életet” - olvashatóak a sorok. 

Meghan Markle az eset után kikérte magának, hogy bárki így beszéljen vele, majd egy rövid időre eltűnt, egyedül akart lenni - közölte a Mirror.

Ezért nem utazik családjával az Egyesült Királyságba

Eltökélt szándéka volt, hogy saját állandó otthont találjon az Egyesült Királyságban, részben ezért is folytat jogi lépéseket, hogy a brit adófizetők fizessék a biztonságát. Azonban egyre jobban aggódik a családjáért, és ezét van az, hogy mindig együl látogat Angliába. Többen is megfenyegették, hogy megkéselik vagy savval öntik le őket.

"Az Egyesült Királyság számunkra még mindig veszélyes, és elég egyetlen ember, aki olvassa ezeket a dolgokat, hogy ezek alapján cselekedjen.

És legyen szó késelésről vagy savról, vagy bármi másról, de ezek nagyon aggasztanak engem.

Ez az egyik oka annak, hogy nem hozom vissza a feleségemet és a gyerekeket ebbe az országba" - mesélte. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!