Soha többet nem akarja látni az apját a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
14 éves volt, amikor apja férjhez akarta adni, kénytelen volt elmenekülni tőle. Kafi Rea Milla meg sem hívta az esküvőjére.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz korábbi versenyzője, Kafi Rea Milla nemrég a Next Top Model Hungary műsornak volt a vendége, mint tapasztalt, sikeres modell. A fiatal lány tizennégy évesen menekült el Szomáliából egy kényszerházasság elől, 2014-től él Magyarországon. A versenyzőkkel nemcsak a szakmai tapasztalatait osztotta meg, hanem gyerekkoráról is mesélt. 

Kafi Rea Milla
Kafi Rea Milla
Fotó: Youtube

"Nekem az apukám volt, aki mindig azt mondta, hogy nem vagyok neki elég. Szerinte a lányok semmit nem érnek. Anyukám három lányt is szült neki, és mind a hármat utálta.  Állandóan azt mondta, hogy mivel lány vagyok, nem érek semmit" - vallotta be Kafi Rea Milla, aki fájó szívvel emlékszik vissza a múltban történtekre. Hozzátette, hogy édesanyja számára a legfontosabb ember a világon, és világ életében azért dolgozott, hogy neki és testvéreinek segítsen.

A modell hamarosan házasodik, de a családja nem lesz ott az esküvőjén. Nagyon szerette volna, hogy édesanyja ott legyen a nagy napon, de ő nem tud Szomáliából hazánkba jönni, édesapját viszont nem is szeretné látni többet. 2013-ban látta utoljára, alig tizennégy évesen elmenekült szülőhazájából egy kényszerházasság elől, amit édesapja szeretett volna rákényszeríteni.

Kafi Rea Milla szerint ez már nem fájdalmas 

"Soha az életben nem akarok találkozni vele. Ez nehéz, de annyira nem fájdalmas. Nem gondolom, hogy olyan rossz, mert nem adott semmit az életünkhöz. Sok boldogságot kívánok neki, nem akarok rosszat neki és a családjának se, senkinek, de az, hogy én akarok-e bármit tőle? Semmiképpen nem. Jobban voltunk nélküle, és így is maradunk" - mondta az Ázsia Expressz sztárja a Palikék világa című műsorban. 

"Szerintem egyedül fogok menni majd az oltár elé. Gondolkodtam, hogy megkérek valakit, akire nagyon felnézek, és úgy gondolok rá, mint az apukámra, de szerintem azt tudom ezzel bebizonyítani magamnak, hogy erős vagyok és egyedül is meg tudom csinálni ezt is, és nem kell, hogy valaki fogja a kezemet" - tette hozzá. Részletek a videóban:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!