A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
12:10CselgáncsNikoloz Sherazadishvili-Zsombor Veg
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Több százan virrasztottak az RTL Klub hirtelen meghalt valóságshow-győzteséért

Lakatos Tícián
Lakatos Tícián a ring előtt
Vágólapra másolva!
Volt edzője mesélt a Love Island 24 évesen meghalt győzteséről, Lakatos Tíciánról.
Vágólapra másolva!

Több százan virrasztottak kedd este Lakatos Tícián egykori sportklubjánál, az Edőcs István Ökölvívó Sportegyesületnél, miután a Love Island győztese váratlanul meghalt 24 évesen.

"Kedd este virrasztást tartottunk az egyesület előtt. Több százan eljöttek, tele volt az egész utca. Itt voltak azok is, akik kissrác kora óta ismerték Tíciánt, együtt nevelkedtek, együtt edzettek. Ő egy nagyon jó gyerek volt, bármikor szükség volt rá, jött. 

Mindig mondtam neki, hogy vigyázzon az edzéssel, ne tolja túl a bokszot.

Ismertem egész kiskora óta, nem volt több hat-hétévesnél, amikor a kezeim közé került, én edzettem, rám hallgatott. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, a tragédia reggelén közel száz nem fogadott hívásom volt. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ő nincs többé" – nyilatkozta Lakatos Tícián volt edzője, Kálmán a helyszínre látogató Borsnak.

A XV. kerületi egyesület falán a korábbi valóságshow-győztes emlékét most fotó őrzi, amelynél vörös rózsát és mécseseket hagytak a gyászolók – erről a Bors oldalán fotókat is talál.

Mi történt Lakatos Tíciánnal?

Mint írtuk, Lakatos Tícián 24 évesen halt meg szívinfarktusban, a barátnője előtt. Gyerekkora óta szívproblémákkal küzdött, infarktusa is volt korábban – hétfőn azonban még edzést is tartott, nem volt semmi jele a tragédiának. 

"Éjfélkor történt, otthon, vagyis ott, ahol a párjával laktak. A barátnője előtt halt meg. Egyszer csak összeesett, csak annyit tudott mondani, hogy »Ez mi«, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai, és ennyi. 

Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani.

Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt" – mondta az eset után az egyik kollégája, barátja.

Lakatos Tícián öt éve, 19 évesen nyerte meg a hazai Love Islandet, ottani párja, Németh Zsófi így emlékezett rá

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!