A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

L.L. Junior így reagált az újabb botrányra

Vágólapra másolva!
Dárdai Blanka állítólag kihívta miatta a rendőrséget. L.L. Junior egyelőre mindent tagad.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, állítólag a szenvedélyességéről ismert L.L. Junior szombat hajnalban olyan módon viselkedett barátnőjével, hogy Dárdai Blanka végül kétségbeesésében a rendőrséghez fordult segítségért.  

Dárdai Blanka állítólag kihívta L.L. Junior miatt a rendőrséget

„Nem tudom, hogy volt pontosan, én csak annyit láttam a hajnali kutyasétáltatásból hazafelé jövet, hogy Junior feldúltan jött ki a házból. Később jött egy rendőrautó. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget” – mesélte a neve elhallgatását kérő lakó. Most L.L. Junior is megszólalt az újabb botrány kapcsán. A Bors elérte a rappert, akit állítása szerint meglepett a róla és korábbi kedveséről terjedő hír. Ugyanakkor kategorikusan kijelentette, semmi ilyesmi nem történt sem szombat hajnalban, sem máskor. 

"Hogy micsoda? Ez már megint mi? Bulizni voltam és sehol, semmilyen balhé nem történt. Most éppen egy tárgyaláson vagyok, de átfutottam a hírt és fogalmam sincs mi ez. Már azt sem tudom, kit, mit kéne bepereljek, hogy végre véget érjenek ezek az őrületes marhaságok – fakadt ki L.L. Junior, majd elköszönt.

Már a rendőrség is megszólalt

„A ma hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett" - közölte a BRFK Kommunikációs Osztálya.

L.L. Junior kamerák előtt alázta porig a barátnőjét

A napokban írtunk arról, hogy L.L. Junior ki akarja vágatni durva viselkedését a TV2 hamarosan induló műsorából, az Ázsia Expresszből, ahol pont Dárdai Blanka volt a párja.

Egy stábtag ezzel kapcsolatban elárulta, hogy L.L. Junior sokszor elviselhetetlenül viselkedett a párjával a forgatáson: 

Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését.

Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer" – mondta egy stábtag.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!