Szórja magáról a bikinis képeket és videókat a 80-as évek ismert magyar énekesnője

Marcellina
Marcellina
Vágólapra másolva!
Több fürdőruhában is megmutatta magát pár nap alatt. Marcellina 71 évesen is büszke a testére.
Vágólapra másolva!

A 71 éves Babits Marcella az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?"-on vált ismertté, később Marcellina néven folytatta tovább a karrierjét, mint énekesnő, zenész, szövegíró és divattervező. A Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője volt. A 80-as években sokat szerepelt, legismertebb dala a Sexy Lady, pár évvel ezelőtt a TV2-n egyik műsorában, a Nagy Duettben is feltűnt.

Marcellina a TV2-n, a Nagy Duettben
Marcellina a TV2-n, a Nagy Duettben 
Fotó: TV2

Marcellina most egy hét alatt négy posztot is kitett magáról, a képeken, videókon fürdőruhában ácsorog egy jakuzzi mellett. A popsztár nem nagyon takargatja magát, itt van legutóbbi videója:

  

Nemrég szintén egy durva rosszullétéről számolt be a nyilvánosságnak, amikor egy bolt közepén esett össze váratlanul, miközben épp sorban állt.

Úgy tudom, hogy hirtelen minden elsötétült előtte, miközben a sorban állt. 

Mire észhez tért, már messzebb volt a kasszáktól, és az üzlet több alkalmazottja vigyázott rá néhány segítőkész vásárló társaságában. Elájult, és ha a mögötte sorban álló vásárló nem kapja el, talán a feje is koppant volna a kőpadlón, komolyabban megsérülhetett volna" - árulta el akkor az énekesnő egyik jó barátja.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!