Gigamellek, tökéletes testek és gyönyörű arcok - a Netflix új vetélkedőjének legvadabb szépségei - fotók

Vágólapra másolva!
Augusztus 6-án tűzte műsorra a Netflix a legújabb vetélkedőjét, amelyben Dél-Korea legnépszerűbb influenszerei mérhették össze népszerűségüket. Az influenszerek című játékban összesen 77 népszerű közszereplő indult a hatalmas pénznyeremény reményében.
Vágólapra másolva!

Az igazság nem fontos a Netflix legújabb valósáshow-jában, mivel a koreai influenszerek csupán a még nagyobb népszerűségért küzdenek ebben a műsorban. Az influenszerek című műsor célja az, hogy valódi betekintést engedjen az ő világukba.
A 7 részből álló, koreai valóságshow-sorozat, amely online sztárokat állít szembe egymással a közösségimédia-hatalom csatájában, eközben igazán lehangoló képet fest az femberi psziché jövőjéről, mégis igazán magával ragadó a cselekmény.

Netflix, Az influenszerek, koreai
Az influenszerek című valóságshow szereplői mindent elkövetnek a győzelem érdekében
Fotó: Netflix

Az influenszerek világában csak a figyelem számít, de az, hogy a figyelmet hogyan szerzed meg, az számukra teljesen lényegtelen, és szinte bármire képesek azért, hogy ezt megszerezzék. Mindeközben a világ mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa, hogy ez egy borzalmas folyamat a társadalom számára. 

A műsor 77 versenyzővel indul, ami azt jelenti, hogy az első epizód egy óra 20 perces, és ennek a fele a bemutatkozásból áll. Ezek a bemutatkozások nem érdektelenek, hacsak nem ismered már a koreai influenszereket. A szereplők bemutatják, hogy milyen sokféle módon lehet jelentős online követőtábort szerezni. A résztvevők között vannak fodrászok és sminkesek, modellek és rapperek, játékosok és fitneszedzők, de egy húsfőző szakács, egy „valódi sámán” , továbbá egy néma szereplő is, aki egy másik versenyzőt arra biztat, hogy kérdezze meg, miért adtak neki mikrofont - írja a The Guardian.

Természetesen Dél-Korea legszexibb női influszerei sem hátráltak ki a megmérettetés alól, és talán számukra egyszerűbb volt felhívni a közönség figyelmét, amiért minden női praktikát be is vetettek a műsorban, ahogyan közösségi oldalaikon is teszik ezt. A legtöbb nő ruhája szinte már semmit sem bízott a fantáziára, és Instagram-oldalaikon is feltűnően merész fotókat tettek közzé magukról az utóbbi időszakban. Most mutatjuk Az influenszerek című Netflix-show legszexibb versenyzőit, akik egyáltalán nem szégyellős típusok a felvételek alapján.

Az alábbi videón megtekintheti a műsor előzetesét!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!