Opitz Barbi újabb botrányba keveredett

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő szerelmi drámái és botrányai ma már szinte teljesen követhetetlenek. Opitz Barbi nemrég a közösségi oldalán fakadt ki, ahol részletesen elmesélte, hogy milyen hazugságokat állít róla egy táncos, akit annak idején általa ismert meg a közönség.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi körül az elmúlt években hatalmas drámák és botrányok történtek. Még 2022-ben a családja kétségbeesetten kereste az eltűnt énekesnőt, míg ő barátjánál, Serleg Albertné volt. A férfiról közben kiderült, hogy erőszakos, és rendőrségi ügye is volt. A pár számtalan alkalommal szakított, majd kibékült, az utolsó hírek szerint pedig Opitz meg is csalhatta a férfit.

Opitz Barbi
Opitz Barbi ismét botrányba keveredett
Fotó: Opitz Barbi/Instagram

Opitz Barbiról hazugságokat állítanak

Az énekesnő körül mindig történik valami, legutóbb egy táncos férfi miatt került kellemetlen helyzetbe. Még 2017-ben felengedett maga mellé a közönség soraiból a színpadra egy Roki nevű férfit táncolni, majd utána többször is beszéltek. Opitz azonban több év után már szeretné, ha együtt állnának színpadra, így az augusztus 31-i fellépésére sem jöhet el a táncos. A férfinak ezt nem tetszett, ezért állítólag hazugságokat állít az énekesnőről a TikTok-on.

"Lejárat bosszúból a TikTok-on hazugságokkal. Aki nekem köszönheti, hogy anno sokan megismerték. Könyörgött annyit, hogy megengedtem, hogy feljöhessen párszor a színpadra. 

Zaklatja az ismert előadókat, de csak én voltam olyan jófej, hogy többször fellépjen. 

Annyira hálátlan és telhetetlen, hogy nem fogja fel, hogy nem ő dönti el, hogy mikor és kinek lép fel erőszakkal. Már nem léphet fel velem, szépen elmondta neki a menedzserem is. 

Utóbbi években is többször úgy jött fel többször táncolni, hogy velem nem is egyeztetett, csak felvergődött a színpadra.

 És most bosszút áll. Undorító, pofátlan, szánalmas" - olvasható az énekesnő Instagram-történetében. 

Hozzátette, hogy a férfi kibeszélte őt többször is a háta mögött, és folyamatosan zaklatja őt. Legutóbb a táncos azt állította, hogy látta Opitz Barbi bugyiját, de az énekesnő szerint ennek sincs semmi valóságalapja. 

Soha nem látta a bugyimat. 

Már kínjában azt sem tudja, mikkel járasson le, te jóisten. Mindössze azért, mert nem szerepelhet a színpadon velem. Úristen. 

Nem is tudom, az ilyen gyökerek mit érdemelnek az élettől. 

Tolvaj, irigy, hazug, bolond. (...) A színpadit ki kell érdemelni barátom, nem kell megbolondulnod, nem érsz el vele semmit" - fejtette ki.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!