Megszólalt súlyos betegségéről Reviczky Gábor - videó

Vágólapra másolva!
Egészségi állapotáról beszélt Reviczky Gábor, aki rákbetegsége után nemrég ismét kórházba került.
Vágólapra másolva!

A rákkal küzdő Reviczky Gábor tavaly év végén már arról számolt be, hogy gyógyulttá nyilvánították a hatodik kemoterápia után, nemrég azonban ismét kórházba került, mentővel kellett beszállítani. Sokan azt gondolták, a daganata újult ki, olyan hírek is terjedtek, hogy egyre rosszabbul van – a Tények Pluszban azonban megcáfolta a rém- és álhíreket.

Reviczky Gábor
Reviczky Gábor
Fotó: Polyák Attila - Origo

"Köszönöm szépen, jól vagyok. 

A betegségemmel nem törődöm, mert ha az ember ilyesmivel foglalkozik, akkor úrrá lesz rajta, és nem szabad tudomást venni róla.

Úgy kell élni, mintha mi se történt volna" – nyilatkozta a TV2 műsorában.

"Most már csak havonta egyszer megyek orvoshoz. De a kezelések ideje alatt vezetni is képtelen voltam, mert a kocsiban elájultam volna. Egyszer el akartam menni Tökölre, de már az első helységben le kellett állnom, mert ájulási rohamom volt. De ez nem egy egészséges dolog, nem vállalnék be többet. Ezt is csak azért vállaltam, mert csontrákom is volt, tehát háromféle rákom volt. De csak a csontrák miatt mentem el kezelésekre, mert annál szörnyűbb halál nincs" – mondta a korábbi rákbetegségéről.

Reviczky Gábor ismét kórházba került

Reviczky Gábor arról is hosszabban beszélt, hogy újabban milyen betegség miatt került kórházba: "A szívem belső burkán keletkezett egy streptococcus góc, és azt kezelni kellett. 

24 napot voltam kórházban,

mert azt dupla adag antibiotikummal tudták csak elmulasztani, de sikerült. Bár a doktor úr tudta, hogy az nem onnan jött, tehát kellett lennie valahol egy gócnak, ami ezt okozza, és végül egy béltükrözés kapcsán ki is derült. Akkor kaptam egy mondhatni lórúgás erősségű antibiotikumot, aminél már az első tabletta hatott, de napi kettőt kellett bevennem, és végigszedni a kúrát" – magyarázta.

A 75 éves színész egyébként továbbra is színpadon van, az őszi szezonban a Hamletben, a Dzsungel könyvében és a Képzelt betegben is játszik – a Valahol Európában című darabból most csak azért hagyták ki, mert nem akarták túlterhelni. A Tények Pluszban erről is beszélt, nézze meg a teljes riportot!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!