A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sydney van den Bosch közelgő esküvőjéről minden részlet kiderült

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja elmondta, hogy állnak az esküvőjük szervezésével. Sydney van den Bosch hamarosan másodszor is férjhez megy.
Vágólapra másolva!

Nem sokat bánkódott válását követően Sydney van den Bosch, aki tavaly ősszel árulta el, hogy elválik Egerszegi Tamástól. Nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta többen is gyanakodtak rá, hogy megromlott a házasságuk, de ők ezt folyton cáfolták.  A Szerencsekerék háziasszonya elárulta később, hogy igazak voltak a híresztelések, sokkal előbb szakítottak, minthogy ők ezt tavaly nyáron elárulták volna. Gyorsan jött az életébe az újabb párkapcsolat, hamarosan újra kimondja az igent.

Sydney van den Bosch közelgő esküvőjéről minden részlet kiderült

Sydney van den Bosch nem aggódik a nagy nap miatt

A Szerencsekerék háziasszonya nem aggódik az esküvő miatt, és úgy érzi, szerencsés helyzetben van. Elmondása szerint párja, Benjamin mindenben támogatja, legyen szó a regenerálódásról vagy az esküvő előkészületeiről. "Fantasztikusan érzem magam, végre visszanyertem az erőmet, bár még óvatosnak kell lennem néhány mozdulatnál” – mondta a Borsnak.

A nászúton szeretné kipihenni az elmúlt időszakot

"Nem a legjobbkor jött ez a műtét, de kijárt már nekem a pihenés, lehet ezért is állított meg kicsit újból az élet. Másrészt legalább túl vagyok ezen a beavatkozáson, amire később mindenképpen sor került volna. A nászúton mindent kipihenünk majd. Az esküvő szervezésével csodálatosan állunk, szerencsére nagyon rövid idő alatt sikerült mindent elintéznünk, sikerült megtalálnunk a legjobb szolgáltatókat. Szinte mindenkivel baráti a viszonyunk, így egy bensőséges hangulatban telik a készülődés is.

Sokat beszélhettünk Benivel arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk, a szűk körű tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült, de végül köztes megoldásként egy Balaton parti helyszín mellett döntöttünk, ahol csak a szűk család és baráti kör lesz jelen, de a vízpart is visszaköszön.

- mesélte a közelgő esküvőről.

A menyasszonyi ruháról egyelőre annyit árult el, hogy a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd benne. "Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett" - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!