A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tápai Szabina elképesztő formában van, csak egy kis bikini takarja a testét

Vágólapra másolva!
Visszavágyik a tengerpartra, nagyon élvezte a nyaralást. Tápai Szabina remek formában van, amit most újra megmutatott.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina három gyerek után is elképesztő formában van, amit most egy szexi, bikinis képen is megmutat. "De jó lenne most itt!" - írta a fotója mellett, utalva arra, hogy visszavágyik a tengerpartra, nagyon élvezte a nyaralást. 

Tápai Szabina szexi bikiniben

Tápai Szabina nemrég kibékült a férjével

Tavaly az egész országot váratlanul érte, amikor Tápai Szabina bejelentette, hogy 10 év és három közös gyermek után Kucsera Gáborral úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

 A kapcsolatuk megromlásához saját bevallásuk szerint a kajakozó hűtlensége és gyakori bulizásai vezettek,

 így végül a kézilabdázó besokkalt, és a hír kipattanása előtt már külön is költöztek. De a váláshoz szükséges papírokat sosem adták be. Később a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban közösen jelentette be, 

újra együtt vannak és már a kajakos vissza is költözött családjához.

A bejelentés után a házaspár közösségi oldalán júniusban több olyan fotó is megjelent, ahol egy esküvőn vannak, akkor még senki nem gondolta, hogy a saját esküvőjükről posztoltak, ugyanis tíz év után, június 29-én újra kimondták a boldogító igent. A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott, amelyen Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat.

Valójában ez a történet mesébe illő, 

mégis sokan vannak azon a véleményen, hogy nem fog örökké tartani.

 Többen arra teszik le a voksukat, hogy hiába a boldogság, a békülés – ahogy szokták mondani: csak a töltött káposzta jó felmelegítve –, előbb-utóbb jön egy újabb probléma, ami miatt ismét elválnak útjaik.

Sokáig titokban tartották, hogy kibékültek

A házaspár tavaly jelentette be, hogy úgy döntöttek, válnak, a nehéz döntésben félrelépés is közrejátszott, amit végül Kucsera el is ismert. Azonban sokaknak gyanús volt, amikor kiderült, hogy a mai napig is házasok, azaz nem sürgetik a válást, és mind a ketten arról számoltak be, hogy jobb a kapcsolatuk, mint valaha. 

Bár eleinte tagadták mind a ketten, hogy újra egy pár lennének, végül elárulták, hogy sikerült felállniuk a padlóról és újra együtt élnek. Ez a Beköltözve Hajdú Péterrel forgatásán derült ki, ahol eredetileg Kucsera Gábor volt a vendég, de egy ponton Tápai Szabina is megjelent, együtt jelentették be a nagy hírt.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

- hangzott el a nagy vallomás a műsorban, ahol már csókot is váltottak egymással.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!