A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I negyedik fordulójábn a Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra nyert az MTK ellen.

A két csapat találkozójára nyugodtan rá lehetett akasztani a rangadó jelzőt, hiszen mindkét együttes egyaránt három győzelemmel rajtolt a bajnokságban. A Konferencia-ligában is érdekelt Puskás Akadémia kezdett aktívabban, a 8. percben Favorov célozta meg a jobb alsó sarkot, de Demjén kapus bravúros védéssel ütötte szögletre a labdát. A 39. percben az MTK előtt adódott óriási helyzet, Polievka gyönyörű pörgetése a bal kapufa tövén csattant, majd Markek védte a szlovák támadó következő lövését.

A szünetben rendhagyó dolog történt, ugyanis mezt kellett cserélniük a hazai csapat játékosainak - számolt be róla az M4 Sport. Az első félidőt világoskék szerelésben játszotta le a felcsúti együttes, ám mivel ez nagyon hasonlított az MTK fehér mezéhez, a szünetben sötétkékre váltott Hornyák Zsolt csapata, ráadásul a mérkőzést feketében kezdő játékvezetői hármasnak is át kellett öltöznie. 

A második félidőt góllal kezdte a Puskás Akadémia, Nagy Zsolt bal oldali beadására, Levi nagyszerűen robbant be középen, és védőjét megelőzve védhetetlenül fejelt a léc alá. 

Küzdött az egyenlítésért az MTK, a 80. percben Markeknek kellett nagyot védenie Horváth Artúr közeli lövése után. 

Az utolsó pillanatban még kimaradt egy óriási vendéghelyzet, de az eredmény végül már nem változott. A Puskás Akadémia 1-0-ra nyert, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti a bajnokságot, az MTK pedig elvesztette veretlenségét a szezonban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!