A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tóth Gabi nem kegyelmez: Videót készítettem, viszem a bíróságra!

Tóthgabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabinak elege lett az őt ért folytonos, mocskos támadásokból, bíróságra megy, nem hagyja magát tovább.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nagyon durva hozzászólást kapott Tóth Gabi, aki pár nappal ezelőtt egy TikTok-videóban sírva beszélt erről a jelenségről, és elmondta, hogy nála most telt be az a bizonyos pohár, nem tűr tovább. Az énekesnő akkor azt is kijelentette, hogy bíróságra megy, hátha elejét tudja venni a további tűrhetetlen stílusú kommentároknak, amit évek óta el kell, hogy viseljen.

Nem meglepő, hogy most így döntött, ugyanis már a pomázi nyári táborát is feljelenthették, hiszen szigorú ellenőrzést kaptak, mert valaki jelentette őket.

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket.

Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába" - magyarázta Tóth Gabi, aki viszont örömmel vette az ellenőrzést, hiszen jól tudta, minden kritériumnak megfelelnek, sőt még dicséretet is kaptak.

Tóth Gabi már a táborban is szembesült azzal, mennyi fiatalt ér verbális bántalmazás, leginkább az online térben, hiszen sokan fordultak hozzá tanácsért, ő hogyan tudja ezeket kezelni. Valószínűleg most ez is motiválta őt, hogy gátat szabjon az arctalan kommentelők rosszindulatának, és nem akarja, hogy innentől ez következmények nélkül maradjon.

Bár a legújabb információk szerint a felháborító hozzászólást író felhasználó profiljáról törölte a tartalmakat, mert valószínűleg eljutott hozzá az információ, hogy az énekesnő bírósághoz fordul. Tóth Gabi azonban nem enyhül irányába, továbbra is tartja magát az eredeti tervhez.

Én lennék a legboldogabb, ha elindulna valamiféle változás!

Hiszen gondoljanak csak bele: egy közszereplőnek - tudjuk - többet kell tűrnie, mint egy civil embernek" - kezdte Tóth Gabi, majd hozzátette, nemcsak magáért, hanem a fiatalokért is szeretne kiállni, akik gyengébbek lelkileg, és tragédiával végződik a történetük, hiszen egyre többen tesznek kárt magukban a piszkálódók miatt.

Ne értsenek félre, én nem azért "hisztizek" hogy engem mindenki szeressen. 

A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. 

Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja.

És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat. Ha ebből a példából csak egyetlen ember tanul, ha csak egy gyűlölködő komment a billentyűzetben marad, már megérte a harc" - zárta a Bors érdeklődésére Tóth Gabi, aki kitart terve mellett, mert úgy gondolja, csak így érhet el változást.

Tóth Gabi most nagyon elszánt, változásokat akar
Fotó: TV2

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!