Előkerültek az Emmy-díjas A sógun sztárjának, Anna Sawainak a legforróbb képei

Anna Sawai
Vágólapra másolva!
Az Emmy-díjas sorozat, A sógun színésznője habár még csak 32 éves, megőrülnek érte a férfiak. Anna Sawai a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg magáról dögös képeket, így gyakran látható szűk vagy merészebb ruhákban is.
Vágólapra másolva!

Anna Sawai japán színésznő, énekesnő és táncos. Új-Zélandon született 1992-ben, tízéves korában költözött Japánba a családjával. Első színészi szerepét 11 évesen kapta meg, mint a 2004-es Nippon TV produkció Annie címszereplője. Sawai később Kirikóként debütált a filmvásznon James McTeigue 2009-es Ninja Assassin című harcművészeti filmjében. Sawai a Faky nevű lánycsapat egyik énekesnőjeként vált híressé Japánban 2013 és 2018 között, majd több filmben szerepelt. 

Anna Sawai
Anna Sawai még csak 32 éves, azonban hatalmas sikereket ért el
Fotó: Anna Sawai/Instagram

A színésznő egyébként az Öngyilkos osztag című film meghallgatására is szívesen elment volna, azonban az ügynöke megtiltotta neki, hogy részt vegye rajta - írja a The Geek. 

 

18 díjat nyert Anna Sawai sorozata

Hétfő hajnalban adták át 76. alkalommal a “tévés Oscarnak” számító Emmy-díjakat a a Los Angeles-i Peacock színházban.  Az idei felhozatal jelöltjeiről két dolog biztosan állítható; számos sikersorozat legújabb évadai tarolhatnak a drámai- és vígjáték kategóriákban, míg a minisorozatok között izgalmas és sokkoló újdonságok kaptak elismerést az Emmy-díjátadón. 

Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai
Anna Sawai

A díjátadón idén a legtöbb jelölést A sógun szerezte meg, összesen 25 kategóriában jelölték, ebből pedig 18 kategóriában tarolt a legjobb drámasorozat kategóriában. Anna Sawai a Legjobb női főszereplő drámasorozatban díját kapta meg. 

Az Emmy-díjátadóról bővebben itt olvashat, ahol a díjazottak listáját is megtekintheti. 

Miről szól A sógun?

A Sógun című új sorozat két különböző világból származó férfi összecsapását követi nyomon. John Blackthorne, egy kockázatvállaló angol tengerész, aki hajótörést szenved Japánban, egy olyan országban, amelynek ismeretlen kultúrája végül teljesen megváltoztatja a személyiségét. Lord Toranaga, egy ravasz, hatalmas daimyo, aki ellentétben áll veszélyes, politikai riválisaival. A történet bemutatja Lady Marikót, egy nőt, aki felbecsülhetetlen képességekkel, de becstelen családi kötelékekkel rendelkezik, és akinek bizonyítania kell értékét és hűségét is.

Az új szamurájsorozatot legtöbben a Trónok harcához hasonlítják, szinte akkora érdeklődés is övezi, mint korábban a nagy sikerű fantasyt. Mindkét sorozat kiterjedt szereplőgárdával, hatalmas helyszínekkel, politikai intrikákkal, váratlan csavarokkal,  és erkölcsi szürke zónákban mozgó, kiábrándító karakterekkel kecsegtet. A Sógun intenzitására tekintettel elég hosszúnak tűnhet az egyhetes várakozási idő két epizód között, ezért most ajánlunk erre az időszakra pár hasonló filmet, ami szintén elnyerheti a sorozat nézőinek tetszését.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!