Vágólapra másolva!
Két fiatal meghalt, egy kórházba került, miután fának ütköztek autójukkal kedden az angliai Prestonban. A halálos áldozatok egyike a 18 éves Umar Mahmood volt, aki a Freddie Flintoff Field of Dreams című sorozatban lett ismert.
Vágólapra másolva!

A fiatal tévésztár Umar Mahmood vezette azt az autó, ami Preston közelében lesodródott az útról, és fának ütközött.

 Mahmood a kórházban halt meg, a hátsó ülésen ülő 16 éves Adam Bodi szintén meghalt, míg egy harmadik 17 éves fiatal súlyos sérülésekkel került kórházba

– írta a Daily Mail.

Umar a BBC-n futó „Freddie Flintoff's Field of Dreams” című sorozatban lett ismert, Penwortham Priory Akadémia tanulója volt, két évvel ezelőtt fejezte be tanulmányait, akárcsak a másik halálos áldozat, Adam, aki idén nyáron érettségizett az akadémián.

Matt Eastham, az akadémia igazgatója is megemlékezett az áldozatokról. Umarról azt mondta „olyan fiatalember volt, aki mindig figyelmes volt a körülötte lévőkkel, és mindenben, amit tett, ambíciót és kedvességet mutatott.”  Adam Bodiról azt mondta, „népszerű, okos, magabiztos és fantasztikus humorérzékkel rendelkezett, emellett első osztályú focista volt, aki 5 éven keresztül a Priory futballcsapatának tagja volt.”

A Preston Muszlim Temetkezési Társaság közölte, hogy Umart és Ádámot ma délután temetik el a Preston temetőben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!