Drámai hajsza után újabb páros esett ki az Ázsia Expresszből

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A pénteki adásban újabb páros esett ki az Ázsia Expresszből.
Vágólapra másolva!

Újabb izgalmakkal és drámákkal teli hét telt el az Ázsia Expressz versenyében. A péntek esti hajszán ismét három párosnak kellett megküzdenie azért, hogy továbbra is esélye legyen megnyerni a kalandreality 15 millió forintos fődíját.

L.L. Junior és Dárdai Blanka, Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: L.L. Junior és Dárdai Blanka a hajszán
Fotó: TV2 / TV2

Az már a csütörtöki fordulatos versenynap végén kiderült, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Dárdai Blanka és L.L. Junior mellé a csapat az eddig még sosem hajszázó Stohl András – Till Attila párost küldi versenybe. A két műsorvezető hiába vetett be mindent, végül nem tudták elkerülni a megmérettetést, ők kapták a legtöbb szavazatot.

Egyik párnak sem volt könnyű dolga a pénteki hajsza során, hiszen csak összetett küldetéseket teljesítve szerezhették meg a továbbjutást. Voltak drámai pillanatok: Mikes Anna és Krausz Gábor sem bírta ki veszekedés nélkül, L.L. Junior és Dárdai Blanka vitája azonban durvábbnak bizonyult, a lándzsadobó verseny során a rapper "borzalmasan hisztis p*csának" nevezte a barátnőjét. Nézze meg!

Mindeközben a táborban Zsigmond Angéla és Béres Anett között robbant ki parázs vita, erről azonban a hajszázók mit sem tudtak, amíg rizst válogattak vagy épp rizzsel teli edényeket próbáltak meg egyensúlyozni a fejükön, és közben latolgatták az esélyeiket. 

Lapozzon, tudja meg, melyik páros esett ki az adásban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!