Együtt fürdött Sáfrány Emese és Béres Anett - fotók

Vágólapra másolva!
Emlékezetes jelenet az Ázsia Expresszben: együtt fürdött Sáfrány Emese és Béres Anett.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz szerdai adásában leginkább kakasok kergetésével gyűlik meg a bajuk a szereplőknek, miközben az egyik párosnak, Béres Anettnek és Sáfrány Emesének óriási szerencséje van a szállással. 

Sáfrány Emese és Béres Anett, Ázsia Expressz
Sáfrány Emese és Béres Anett az Ázsia Expressz forgatásán
Fotó: TV2 / TV2

A műsorban gyakran előfordul, hogy a versenyzők csak meglehetősen igénytelen, netán kimondottan koszos helyen kapnak ingyen szállást, Sáfrány Emese és Béres Anett azonban egy olyan helyen tölthette az éjszakát, amilyenről nem is álmodtak a Fülöp-szigeteken.

"Ez gyönyörű, ez a Fülöp-szigetek paradicsoma. Nekünk sikerült ezt valahogy megtalálnunk. Konkrétan egy villát kaptunk" – lelkendezett Sáfrány Emese. "Azt gondoltam, hogy ez itt nem egy létező dolog, hogy egy ilyen gyönyörű, impozáns házban fogunk tudni aludni" – tette hozzá Béres Anett.

A két lány aztán a szabadban zuhanyozott együtt: bikiniben szappanozták magukat, miközben nagyokat sikongattak, mivel meleg víz a csodás körülmények ellenére sem volt. "Szerintem nagyon vicces és hangulatos volt kint zuhanyozni a természet lágy ölén. Nagyon jól szórakoztunk, egyedül csak attól féltem, amilyen hangosan sikítoztunk, nehogy a szomszédok odajöjjenek és elzavarjanak bennünket" – magyarázta Béres Anett. A közös fürdésről a Bors mutatott pár fotót az adás előtt.

Sáfrány Emese, Béres Anett
Sáfrány Emese és Béres Anett a közös fürdés során
Fotó: TV2 / TV2

Voltak veszélyek is az Ázsia Expressz forgatásán

Az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásán nemcsak gusztustalan feladatokkal, de sokszor veszélyes helyzetekkel is szembe kellett nézniük a szereplőknek. Rögtön az első adásban mérges kígyók között aludtak, majd a stáb kezdeti buszbalesete után cunamiriadó miatt is aggódhattak a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén.

A stáb aztán később is élt át drámai pillanatokat, hisz volt, hogy az éjszaka közepén földrengésre ébredtek. Ördög Nóra akkori Instagram-videóján látható volt, hogy a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!