Durván támadják az Ázsia Expressz sztárpárját

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese szerint sunyi és alattomos játékot játszanak Krauszék. Itt az Ázsia Expressz újabb botránya.
Vágólapra másolva!

Újabb veszekedést láthattak a TV2 sikerműsorának nézői, ugyanis az Ázsia Expressz négy tagja alaposan összeveszett. Azzal kezdődött az újabb botrány, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna - két nap alatt másodszor - a lánycsapatnak adta a hátráltatást (ami ebben a realityben könnyen kieséshez is vezethet).

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2

"Az egyik páros Emese és Anett... Nincs oka, nincs indok. Ha már magadra haragítasz valakit, akkor én kitartok" - mondta Krausz Gábor, ez a furcsa magyarázat pedig nem nyugtatta meg a rivális párost.

Ezt láthatták a nézők az előzetesben, de a mai adásból kiderült, hogy nagyon rosszul reagáltak erre a lépésre Béresék. "Mi sem sírunk, csak indokot kértünk" - magyarázta Sáfrány Emese, akit az indoklás hiánya zavart. "Nem elég tökös az, aki nem meri vállalni a véleményét, vagy azt, hogy miért dönt valahogy" - tette hozzá. Csapattársa és barátnője, Béres Anett szerint "nagyon sunyi és alattomos döntés, rohadtul nem egyenes emberek" Krausz Gáborék. Ő is azt állította, hogy semmi jele nem volt ennek az ellenszenvnek, nem tudják, miért kapták ők kétszer egymás után a hátráltatást.

A vitáról a többi párosnak is megvolt a véleménye. Stohl András szerint is járt volna némi magyarázat a döntés bejelentése után. "Gábor egy picit sprődebb alkat, néha bántóan fogalmaz. És az, hogy nincs indok, picit pökhendi... Megérdemelték volna a lányok. Gábornak valamiért böki a csőrét a két csaj" - morfondírozott, Tilla pedig viccel ütötte el a feszült helyzetet: szerinte Mikes Anna féltékeny, és ki akarja ejteni a fiatal lányokat. 

Ázsia Expressz - már vannak kiesők

A TV2 sikerműsorának ötödik évadja hatalmas sikerrel indult a TV2-n, a játékosok számára azonban korántsem volt könnyű az eleje, de valószínűleg nem lesz az a folytatás sem. Már rögtön az elején hatalmas botrányt okozott Dietz Gusztáv, aki az Ázsia Expressz eddigi leglátványosabb kiborulását produkálta, miközben Till Attila a kamerák előtt sírta el magát, majd ugyanez történt Zámbó Krisztiánnal is, aki testvérével, Adriánnal az első hajsza után kiesett Mikes Anna és Krausz Gábor ellen.

A műsorról itt olvashat többet. Videókat itt tud megnézni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!