Az Ázsia Expressz sztárja anorexiájáról beszélt

Zsigmond Angéla
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja, Zsigmond Angéla korábban súlyos beteg volt. Az Ázsia Expressz szereplője mögött hatalmas küzdelem van, és kitartásának köszönheti, hogy legyőzte az anorexiáját.
Vágólapra másolva!

A TV2 nagy sikerű műsora, az Ázsia Expressz három héttel ezelőtt kezdődött el, azonban a nézők már számtalan konfliktusnak, fordulatnak és meglepetésnek lehettek a szemtanúi. A műsor egyik szereplője, Zsigmond Angéla számára is megterhelő volt a verseny, és bevallotta, hogy korábban egy súlyos betegséggel küzdött.

Az Ázsia Expressz két sztárja
Mészáros Bende és Zsigmond Angéla az Ázsia Expressz forgatásán
Fotó: TV2 / TV2

Az Ázsia Expressz sztárja anorexiával küzdött

Nekem nagyon sokáig anorexiával volt problémám, és az elmúlt egy évben sikerült 7 kilót híznom. 

Ez annak köszönhető, hogy végre nyugalom van az életemben, megtaláltuk egymást Bendével és boldogok vagyunk. 

Nekem ez nagy küzdelem volt, és őszintén mondhatom, hogy büszke vagyok magamra, hogy hova jutottam 

- osztotta meg a fiatal lány.

Párjával, Mészáros Bendével a műsor során meg is betegedtek, ugyanis hiába mondták el és nyomatékosították, hogy tilos csapvizet inniuk az egészségük érdekében, ezt nem sikerült betartaniuk.

"A leggyakrabban ugyanis gyümölcsöket tudtunk kunyerálni étel gyanánt, azokat viszont csapvízzel mossák át… Mindenki el tudja képzelni, hogy a szervezetünk hogyan reagált erre. 

Ment a hasunk, hánytunk, de aztán megtanultuk a leckét. 

Viszont gyorsan leszaladt rólunk pár kiló. A műsor alatt én 7, Bende 8 kilót fogyott"-részletezte a Borsnak.

Zsigmond Angéla elájult a forgatáson

A TV2 népszerű műsora sok versenyzőnek megterhelő, hatalmas, súlyos hátizsákokkal kell rohangálni, stoppolni egy idegen országban, pénz, telefon, bankkártya és nyelvismeret nélkül, miközben stresszes feladatok váltják egymást. Zsigmond Angi úgy tűnik, a műsor egy adott részén nem bírta a küzdelmet, mert többször is elájult. Sokan aggódtak érte, de szerencsére ott volt az orvosi segítség, hiszen a produkció fel van készülve arra, ha bármilyen baleset történik vagy megbetegszik egy játékos. 

Zsigmond Angi amúgy már a pénteki adásban összeomlott az, amikor kiderült, hogy a kiesés szélére kerültek. „Nem akarok velük menni hajszázni, mert mind a két párost nagyon szeretem, és tudom, hogy valaki nem fog visszajönni” – sírdogált az Ázsia Expressz szeptember 20-i adásában, amikor kiderült, hogy nekik kell menni hajszára Jollyék és Dietz Gusztávék ellen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!