A Megasztár után lesz a Batman premierje a TV2-n

Batman
Batman
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
Vasárnap este érdemes a tévé előtt időzni. Indul a Megasztár, majd jön a 2022-es Batman világsztárokkal.
Vágólapra másolva!

A Batman (eredeti cím: The Batman) 2022-ben bemutatott amerikai szuperhősfilm, Matt Reeves rendezte. A főszerepben Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis és Colin Farrell látható. A film országos tévépremiere 21:05-kor lesz a TV2 műsorán.

Batman
Batman 
Fotó: IMDb

Batman előtt egy tévés legenda  

12 év kihagyás után vasárnap este 19:15-kor végre elstartol a legendás Megasztár legújabb évada, amiben Rúzsa Magdi, Marics Peti, Caramel, Marsalkó Dávid és Papp Szabi keresik az év hangját. Már az első válogató adásban olyan csiszolatlan gyémántokra lel az ötfős zsűri, akik új csillagai lehetnek a magyar zenei életnek. Persze a tehetségek mellett önjelölt dalnokok is akadnak, akik nem mérik fel kellően kritikusan saját kvalitásaikat, derűs pillanatokat okozva, vagy éppen megdöbbenést váltva ki a stúdió közönségéből és az ítészekből. Humorból, zenéből és szórakozásból tehát nem lesz hiány a Megasztár első adásában.

A Megasztár nem marad online kísérő műsor nélkül

Szeptember 27-én indul a Megamánia, ami ott kezdődik, ahol a Megasztár vasárnap este véget ér! Háttérinfók, kulisszatitkok, exkluzív beszélgetések a korábbi évadok énekeseivel, az új szereplők titkai és minden, ami a műsor rajongóit érdekelheti, a Megamániában benne lesz! A műsor premierje minden pénteken 15 órakor a TV2 Play felületén debütál, az egyes epizódokat pedig szombat este a Zenebutik, vasárnap pedig a TV2 Klub műsorán is megnézhetik az érdeklődők. A Megamánia műsorvezetői a TV2 nézői által is közkedvelt modell, Kárpáti Rebeka és a fiatal, népszerű tiktoker, Goják Jana lesznek.

A Tények Plusz visszatekint 

A héten a vasárnapi első adásig minden este a Megasztár egy-egy évadára tekint vissza, felelevenítve a korábbi szériák legemlékezetesebb, legszórakoztatóbb pillanatait, vasárnap este pedig teljes adásidejében a tehetségkutatóval foglalkozik majd.

Vasárnap este a Megasztárt követően 21:05-től pedig egy hollywoodi szuperprodukció, a 2022-es Batman mozifilm országos televíziós premierje következik, főszerepben az Alkonyat-trilógiával világhírűvé lett Robert Pattinsonnal, aki a hatodik megformálója Batmannek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!