Boszorkányok, milliárdosok és űrhajósok - Top 10 filmek, sorozatok szeptemberre

Vágólapra másolva!
Érkezik kémsorozat, dráma, thriller, horror és együtt játszik George Clooney és Brad Pitt is. Sorozatok, filmek szeptemberre, itt a top 10.
Vágólapra másolva!

Szeptemberben sem maradunk néznivaló nélkül, itt van tíz tippünk: két mozifilm és nyolc produkció, amely a streaming-oldalakra érkezett vagy hamarosan érkezik. Filmek és sorozatok, amelyek bőven megérnek egy próbát.

Filmek, sorozatok szeptemberre: Apollo 13: Survival
Filmek, sorozatok szeptemberre: Apollo 13: Survival 
Fotó: Youtube

Filmek, sorozatok szeptemberre

Slow Horses, Utolsó befutók, Apple TV, szeptember 4.

Egy brit kémes sorozat, amely Mick Herron Slough House című regénysorozatán alapul. A sorozat premierje 2022. április 1-jén volt az Apple TV-n. 2022. végén mutatták be a második évadot, a Dead Lions-t. Majd a további folytatásokat. 

Slow horses
Slow horses
Fotó: Apple TV

Főbb szerepekben Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce. Közel 80 ezer szavazat után az IMDb-n, 8,2 ponton áll, ez igen jónak mondható.

A tökéletes pár 1. évad, Netflix, szeptember 5.

Egy nagyon várt, pazarnak ígérkező esküvőn egy holttestet találnak Nantucket kikötőjében, a násznépből mindenki gyanúsítottá válik – olvasható a rövid leírásban.

Nicole Kidman
Nicole Kidman 
Fotó: Netflix

A tökéletes pár egy krimi, drámai sorozat Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning és Eve Hewson főszereplésével. Elin Hilderbrand 2018-ban megjelent azonos című regényének adaptációja, hatrészes minisorozatról van szó.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!