Vadító, nem sokat takaró bikiniben mutogatja magát a Kísértés Dorinája - galéria

Vágólapra másolva!
Gyorsan válságba került a kapcsolata a TV2 legújabb, népszerű műsorában. Berki Dorina vélhetően már újra szingli, az Instagram-oldala pedig tele van szexi képekkel.
Vágólapra másolva!

Berki Dorina nemcsak 10 millió forinttal lett gazdagabb, amikor megnyerte a SuperTV2 Power of Love című párkereső realityjét, hanem összejött a műsorban Noellel, akivel azóta egy párt alkotnak. Illetve, amikor a Kísértés című realityt forgatták Thaiföldön, még együtt voltak: azért jelentkeztek a műsorba, hogy teszteljék, mennyire erős a kapcsolatuk, de már az első hetekben engedtek a kísértésnek, és elkezdtek másokkal flörtölni, csókolózni. Berki Dorina vélhetően már újra szingli, az Instagram-oldala pedig tele van szexi képekkel. 

Nézze meg a legjobb képeit a galériában!

Dorinára nagyon kiakadt a barátja

A Kísértés első tábortűz-ceremóniáján a fiúk rövid videóban nézhették meg, hogy mit csinálnak a párjaik a villában, ahol 10 férfi kísértő próbálja megingatni a kapcsolatukat. Dorina kisfilmje teljesen sokkolta Noelt, ezt pedig nem is bírta magában tartani, magából kikelve, káromkodva szidta a barátnőjét a kamerák előtt.

Hát bazmeg, ez nagyon meleg. Ilyen nincsen. Menj a picsába! Takarodj!

 Romokban van a kapcsolatunk? Romokban?" - magyarázta. "Ne! Álljunk már meg egy szóra! Én kurvára nem értem hozzá egy nőhöz! Mondtam olyat egy nőnek, hogy de jól nézel ki, de jó segged van, de jó melled van? Nem!" - kelt ki magából Noel, miután látta, hogy az egyik kísértőnek a barátnője arról beszél, hogy mennyire nem szilárd a kapcsolatuk, és neki mennyire szimpatikus a férfi, akire többször már féltékeny is, amikor mást hív el beszélgetni.

Azóta Dorina még jobban összemelegedett az egyik kísértővel, már csókolóztak is. Ennek ellenére ő is nagyon kiakadt,miután látta, hogy a barátja mit művel a másik villában nélküle.

 Azt sajnálom a legjobban, hogy magamat ostorozom folyamatosan, mindig, minden esetben, bármi baj van

 - mondta zokogva a kamerák előtt a reality-szereplő.

Nézze meg a műsor szereplőit!

A kísértő nőkről – A Nagy Őben már látott Kozelkin Natáliával együtt – itt talál fotókat, miközben a kísértő férfiakat itt nézheti meg. Ha a játékra vállalkozó párokra kíváncsi, ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!