Durván támadják Dárdai Blankát, miután kibékült L.L. Juniorral

Dárdai Blanka és L.L. Junior már többször szakítottak
Dárdai Blanka és L.L. Junior már többször szakítottak
Vágólapra másolva!
Jelenleg az Ázsia Expresszben látható együtt a páros, akik a műsor forgatása után elég csúnya körülmények között szakítottak egymással, az énekesnő még rendőrt is hívott a rapper viselkedése miatt. L.L. Junior és Dárdai Blanka már számtalanszor szakítottak, majd kibékültek, most úgy tűnt, végleg, de most úgy tűnik, titokban mégis kibékültek egymással, ezt korábbi játékostársaik is megerősítették.
Vágólapra másolva!

Sokan meglepődtek azon, hogy a fiatal énekesnő feltűnt L.L. Junior egyik koncertjén, bár a háttérbe húzódott, mégis volt, aki felfigyelt rá a helyszínen. Valószínűleg már ők is szégyellik a viharos kapcsolatukat a nyilvánosság elől, ezért próbálnak bujkálni, de nem sikerül nekik. Miután egyre többen látnak bele az Ázsia Expressz miatt a kapcsolatukba, még inkább felháborítónak tartják L.L. Junior viselkedését a nála 18 évvel fiatalabb nővel szemben, azonban most mégis Dárdai Blanka kapja a durva megjegyezéseket amiatt, hogy a megaláztatások ellenére is kibékült a rapperrel.

L.L. Junior és Dárdai Blanka együtt vágott neki az Ázsia Expressznek
L.L. Junior és Dárdai Blanka együtt vágott neki az Ázsia Expressznek
Fotó: TV2

Ez a csaj annyira szánalmas lett, pedig régen kedveltem. Ki is követtem már egy jó ideje, azt hittem az elején, hogy értelmes, igényes. Hatalmasat tévedtem.

- írta egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, miután megtudta, hogy újra egy párt alkot a két énekes, ráadásul az Ázsia Expressz másik két versenyzője, Zsigmond Angéla és Mészáros Bende árulták el őket, amikor a Mokkában elmondták, hogy együtt mennek nyaralni L.L. Juniorral és barátnőjével.

Ezek után sokan azt gondolják, hogy Dárdai Blanka a pénz és luxus miatt tér vissza folyton a rapperhez, és többen is észrevették, hogy mindig nyaralás előtt békülnek ki egymással.

Jaj, ti ezt egyszerűen nem érthetitek. Hát nem pénzéhes ő, hanem csak szenvedélyes. A kapcsolatuk meg olaszos

- írta gúnyosan egy másik felhasználó, aki Dárdai egykori magyarázkodását idézte, amikor a folytonos szakításaikról beszélt.

"Őszintén, madarat tollárol, embert barátjáról, ha neki ez megfelel, akkor sajnos már előadóként sem szeretnék rá időt pazarolni, mert az egész már nekem kínos" - írta valaki, aki nagyot csalódott Dárdai Blankában, de nem ő az egyetlen, aki a viharos kapcsolata miatt fordul el tőle.

Bár sokan az anyagiassága miatt támadják, vannak, akik inkább aggasztónak tartják a helyzetet, és szakemberhez, pszichológushoz vinnék a fiatal énekesnőt, mert úgy látják, emiatt a viselkedés miatt sürgősen segítségre szorul.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!