A magyarok kedvenc világsztárja ismét Magyarországon van, megőrülnek érte a nők

Michele Morrone
Vágólapra másolva!
A 365 nap szexi világsztárja már harmadszor jár Magyarországon. Michele Morrone legújabb filmje vetítésén vett részt, ahol rengetegen voltak rá kíváncsiak.
Vágólapra másolva!

A 365 nap sztárja, a világ egyik legszexibb férfijának kikiáltott Michele Morrone ismét Magyarországon van, szombaton pedig a Megan Foxszal közös filmje, a Subservience bemutatóján is részt vett az egyik budapesti bevásárlóközpont mozijában, ahol a rajongók hatalmas érdeklődéssel figyelték a színész minden lépését. A filmben egyébként Michele Morrone egy túlterhelt családapát alakít, aki háztartási segítségként vásárol egy élethű androidot (Megan Fox) – amely aztán hamar öntudatra ébred. Morrone habár örül annak, amiért a modern technika egyre jobban fejlődik, saját bevallása szerint a mesterséges intelligencia egyre jobban jelen van a mindennapi életükben, ezért fontosnak tartja, hogy ne engedjük, hogy a technika meghatározza az életünket. 

Michele Morrone
Michele Morrone az egyik legsármosabb színész
Fotó: https://www.Instagram.com/iammichelemorroneofficial/

A vetítés ugyan zártkörű volt, azonban hatalmas tömeg volt kíváncsi a 365 nap sztárjára, akiért majd megőrülnek a nők: többen eksztázisba estek a férfi láttán, és sikítottak, valahányszor meglátták a kedvencüket. Az olasz sztár már többször járt a fővárosban, most épp a Hell energiaital legújabb reklámfilmjét forgatja, elmondása szerint harmadszor van Budapesten és imádja a magyarokat és Magyarországot. Michele Morrone legközelebb Ryan Reynolds feleségével, Blake Livelyvel forgatja majd a következő filmjét - írja a Tények.hu. 

Ki Michele Morrone?

Michele Morrone olasz színész, aki a 365 napnak köszönhetően egy szempillantás alatt világsztárrá és szexszimbólummá vált, egyből olyanokhoz hasonlították, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Pierce Brosnan – holott a filmben egy maffiavezért játszott, aki elraboltatott egy nőt, és fogva tartotta 365 napig: ennyi időt adott neki, hogy beleszeressen.

A színészt az Instagramon jelenleg majdnem 16 millióan követik. Világszerte rajonganak érte a nők, magyarországi tartózkodása során is megesett, hogy egész csapat rohamozta meg, miután kiderült, hogy hol szállt meg – ami miatt a reklámfilm forgatása is több mint egy órát csúszott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!