Peter Srámek teljesen összetört, hatalmas csalódás érte

Peter Srámek
Peter Srámek
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár All Stars egyik legnépszerűbb versenyzője túl van már pár megpróbáltatáson és nehézségen. Peter Srámek úgy érzi, hogy a szerelemben nincs szerencséje, ugyanis annak idején csúnyán összetörték a szívét.
Vágólapra másolva!

Peter Srámeket a nézők a TV2 nagysikerű, Sztárban Sztár All Stars című műsorból ismerhetik, de korábban feltűnt a Rising Star vetélkedőben, ahol bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el.  A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában Bari Lacival együtt szerepelt, 2022-ben megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című műsort.

Peter Srámek
Peter Srámek
Fotó: Peter Srámek/Instagram

Peter Srámek élete legnagyobb csalódásán van túl

Az énekes jelenleg szingli, saját bevallása szerint pedig a romantika is közel áll hozzá, ennek ellenére még sincs szerencséje a szerelemben.

Romantikus típus vagyok, egy igazi úriember 

- kezdte a TV2 sztárja, akit annak idején hatalmas csalódás ért, ami miatt teljesen összetört. 

"Nem vagyok igazán szerencsés a szerelemben. Nekem is törték össze a szívem. Ennek már jó ideje. 

De utána egy darabig padlón voltam.

 Azon töprengtem, milyen hibákat követtem el, mit kellett volna másképp csinálnom. 

És bizony, férfiasan bevallom, sírtam is, nem is keveset. 

Nem szégyellem, szerintem a férfiaknak sem kellene szégyellni a könnyeiket" - árulta el a Story.hu-nak. 

Tóth Gabi bőrébe is belebújt

A Sztárban Sztár All Stars második fordulójában Peter Srámeknek kellett Tóth Gabit megformálnia. Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna állva tapsolt. "Öt perce nyitva van a szám, én még ilyen produkciót nem láttam. Egyszerűen elképesztő volt, százszázalékos, tökéletes átlényegülés" - lelkesedett Stohl, aki nem karikatúrát látott, hanem érzéki átalakulást.

Liptai Claudia 99 százalékot adott a férfilábak miatt (bár a zsűri ezen az estén hivatalosan nem pontozott), Hajósnak is tetszett a produkció. Lékai-Kiss Ramóna is lelkes volt: "Mintha Gabi állt volna a színpadon. Ha lenne itt egy gomb, hogy ki nyerje meg az évadot, én megnyomnám!" - közölte. 

10 kilót fogyott

Az énekes mások véleménye és észrevételei után döntött úgy, hogy életmódváltásra van szüksége, valamint méregdrága zakóit sem tudta felvenni.

"Rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak enni és fogyok is. Nem kell agyon sem sportolni, mert nem is szeretek időt szakítani a sportra, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek" - mesélte még korábban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!