Furcsa dolgot állít Julia Robertsről egykori szereplőtársa, Richard Gere

Vágólapra másolva!
Az egyik legismertebb romantikus vígjáték a mai napig a Micsoda nő!, ami valódi klasszikussá vált az elmúlt évtizedek alatt. Azonban Richard Gere most megdöbbentő dolgokat állít filmbeli partneréről, Julia Robertsről és magáról a filmről is.
Vágólapra másolva!

A 75 éves filmsztár múlt vasárnap érkezett a 81. Velencei Filmfesztiválra, melynek mesterkurzusán beszélt a mozi művészetéről, amikor szóba került egyik legismertebb romantikus filmje, a Micsoda nő! Richard Gere a beszélgetés elején elárulta, hogy épp múlt szombaton ünnepelte 75. születésnapját, így a tömeg kiabálni kezdte a „Boldog születésnapot!”, amit a színész örömmel fogadott.

Pretty Woman, Micsoda Nő!, Richard Gere, Julia Roberts
Richard Gere utólag kritizálta a Micsoda nő!-t
Fotó: Photo12 / Photo12/Archives du 7e Art/DR

Richard Gere az előadáson saját filmjeiből is vetített jeleneteket, és meglepetésére a legnagyobb sikert ott is a 1990-es Micsoda nő! egyik jelenete aratta, amelyben Richard Gere karaktere, Edward, egy gazdag üzletember a zongorán játszik, amikor a szexmunkás Vivian, akit Julia Roberts alakít, belép a terembe. Ekkor következik egy igazán erotikus jelenet, amelyben Edward levetkőzteti Viviant, majd a zongorára ülteti, és végigtapogatja a nő mellkasát. 

A színész a jelenet után viccelődni kezdett a jelenetről, majd egy kissé komolyabb kritikába is belekezdett, mellyel elárulta, hogy a kezdetekkor kissé lenézte a hatalmas sikerű mozifilmet, amiről sosem gondolta, hogy ekkora rajongótábort szerez. 

Itt a színész és ez a színésznő között nyilvánvalóan nem volt semmi kémia. Ilyet már régen nem láttam. Ez egy szexi jelenet

- mondta, amin a közönség nagyon jól szórakozott. 

Majd hozzátette, hogy szerepét, azaz Edward karakterét szerinte veszélyesen alulírták.

„Alapvetően egy öltöny és egy jó frizura volt” - mondta Richard Geere a Micsoda nő! férfi főhősének jelleméről, amivel mégis hatalmas sikert aratott és meghozta számára a világsikert.

Majd rátért arra, hogy eleinte nagyon gyengének találta a film történetét, soha nem gondolta volna, hogy ekkora érdeklődést, majd ekkora sikert arat, és valódi kalsszikussá válik az évek során.

Ez egy film, egy nagyon kicsi film, egy csodálatos rendezővel, Garry Marshall-lal. Viszont mi remekül éreztük magunkat, amikor ezt a kis pici filmet csináltuk.

Nem tudtuk, hogy ezt a kis, aprócska filmet valaha is látni fogja-e valaki. Senki sem fog figyelni erre a kis picike filmre” - magyarázta Richard Geere, de óriásit tévedett, hiszen ezidáig több mint 460 millió dollár bevételt hozott  világszerte, és a premierje idején ez volt minden idők ötödik legtöbb bevételt hozó filmje - írja a CNN.

A szóban forgó jelenetet az alábbi videón tekintheti meg!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!