Válik Laár András

Laár András
Fotó: MTI/Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Felszabadult Laár András, amióta – 15 év után – elköltözött a feleségétől. Jelenleg albérletben él, és nagyon élvezi az egyedüllétet. Úgy tűnik, már nincs esély a békülésre, az egykori házaspár ügyvédei már készítik elő a válási papírokat.
Vágólapra másolva!

– Már régebb óta világos, tiszta kép volt előttem arról, hogy amiben élek, az nem egy működő kapcsolat – kezdte vallomását Laár. – Június 17-én aztán megjött a felismerés, a Mindenható akkor tárta fel nekem az irányt, hatalmas energiával megmutatta nekem, hogy nem kell tovább mindkettőnk számára tarthatatlan helyzetben élni tovább és lelkileg nyomorodni. Ki kell lépni abból a zűrzavarból, feszítő légkörből és a saját utunkat járni.

– A feleségem egy nagyon szép, vonzó és intelligens nő, nem akarok rá rosszat mondani. Hiszem, hogy nekünk azért kellett találkoznunk, hogy a Földre érkezzen a mi csodálatos, elképesztően okos, ügyes 13 éves fiunk, Buda. Az édesanyjával mind a ketten külön-külön is fazonok vagyunk, és bizonyára csak kettőnkből jöhetett létre az a kisember, akit mi létrehoztunk. Nagyon büszke vagyok rá, úgy tűnik, örökölte az én művészi vénámat. Nagyon szeretem őt, és ahogy csak tudom, tartom vele a kapcsolatot – mondta Laár.

Arról, hogy miért érezte magát egy ketrecbe zárva Laár András, a Blikk írt részletesebben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!