Ázsia Expressz: újabb pár távozott a műsorból - videó

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz sztárjai
Vágólapra másolva!
Pénteken véget ér a TV2 kaland reality műsora, amely már az elején hatalmas nézettségi rekordokat döntött a csatornán. A versenyben lévő négy párból szerdán este ismét egy páros búcsúzott.
Vágólapra másolva!

Pénteken búcsúzik az Ázsia Expressz a TV2-n, kiderül, hogy a többhetes, izgalmas kalandreality végén mely páros ünnepelhet. Az utazós valóságshow idei évadja a Fülöp-szigeteken startolt, a csapatok később Tajvanon folytatták a versenyt. A szerdai adásban kiderült, hogy Szuperák Barbi és Béres Anett versenyfutása döntő volt a kiesés szempontjából - utóbbi pedig el is sírta magát. 

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2

Újabb páros búcsúzott az Ázsia Expressztől

Ördög Nóra, miután a párok a feladat után ismét találkoztak, bejelentette, hogy egyikük számára véget ér a verseny. A küzdelem szoros volt, azonban Szuperák Barbi és Jolly voltak azok, akiknek ezúttal búcsúzniuk kellett az Ázsia Expressztől.

Nagyon hálás vagyok a műsornak, mert olyan dolgokat tanított meg, olyan dolgokat ismertem meg önmagamról, amit eddig nem gondoltam volna.

 Tudtam, hogy erős vagyok, elszánt, de ez egy csodálatos műsor. Az, ahogy embereket ismertünk meg egy teljesen más szemszögből, és ez más, mintha elmenetünk volna nyaralni. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem" - mesélte zokogva Szuperák.

Jolly pedig magát hibáztatta a kiesésükért:

"Szerintem én még ilyet nem éreztem, amit most érzek. 

Robbant csalódott vagyok. Úgy érzem, hogy ez rajtam ment el. 

Ha most sikerült volna ezekben a játékokban szereznem egy előnyt, akkor most nem itt állnánk a kiesők között" - hangzott el tőle a TV2 által megosztott videóban. 

Földrengés miatt életveszélybe kerültek az Ázsia Expressz szereplői

Idén áprilisban forgatta az Ázsia Expressz stábja a tajvani epizódokat - mint akkor írtuk, pont kifogtak egy földrengést. A tegnapi adásban látható volt, hogy többen felriadtak éjjel és lementek az utcára, Ördög Nóra pedig felhívta Nánási Pált, a férjét.

Ördög Nóra később visszafeküdt, de nem nagyon tudott visszaaludni: azzal próbálta nyugtatni magát és az itthoniakat, hogy nem volt pánikhangulat, a helyiek nem érezték, hogy komolyabb baj lenne. Másnap a hírekből és a mobilértesítésekből kiderült, hogy Tajvant és környékét ötös, hatos erősségű rengések rázták meg, ezekből többet érzett is a stáb.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!