Béres Anett ilyen edzéssel készült fel az Ázsia Expresszre

Ázsia Expressz: Sáfrány Emese és Béres Anett nyerték az ötödik évadot
Ázsia Expressz: Sáfrány Emese és Béres Anett nyerték az ötödik évadot
Vágólapra másolva!
Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz: péntek este kiderült, hogy az ötödik évadot Béres Anett és Sáfrány Emese nyerték. Béres Anett nagyon tudatosan készült a műsorra, sokat edzett, hogy minél jobb formában legyen.
Vágólapra másolva!

Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz, péntek este kiderült, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte az ötödik évadot, miután a korábban több hajszát remekül teljesítő Mikes Anna és Krausz Gábor előtt végeztek. A győzelem után az Origónak idézték fel a valójában több hónapja véget ért forgatást, azt is elárulták, mire költik a nyereményüket.

Béres Anett nagyon tudatosan készült a műsorra, sokat edzett, hogy minél jobb formában legyen - erről a Tények Plusznak mesélt részletesen. Az egykori realiyt-szereplőa  2022 nyarán történt teaszeánszos sérülései miatt tavaly júniusban még arról beszélt, hogy sokszor küzd erős fájdalmakkal, és lényegében semmilyen megterhelőbb fizikai feladatot nem tud elvégezni. 

Rengeteget lépcsőzött, ez előny volt a feladatoknál

Béres Anett az elmondása szerint hosszú hetekig tudatosan készült a versenyre: otthonában rendszeresen edzett és naponta lépcsőzött abban a 16 emeletes házban, ahol a lakása van.

Először csak egyszer tudtam felmenni a tizenhatodikra, aztán kétszer, aztán háromszor, és a végén már ott tartottam, hogy tízszer. Mindig felmentem gyalog, és akkor lefele pedig lifttel, az volt a pihenőm

– magyarázta az Ázsia Expressz győztese, aki felkészülése alatt a mélyhátizmait is erősítette, egyebek közt egy olyan gyakorlattal is, melyet először ötvenes, majd százas ismétlésszámmal végzett.

Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte az ötödik évadot
Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte az ötödik évadot
Fotó: Béres Anett

A lépcsőzés kapcsán elmondta, hogy ez a mozgásforma nemcsak az állóképességét növelte, de a verseny során több lépcsőzős feladat is volt, melyeken így könnyebben tudott helytállni.

Béres Anett úgy érzi, jobban megismerték az emberek

Béres Anett a TV2 műsorával kapcsolatban még azt is elárulta, hogy bár korábban sokan nem kedvelték és beskatulyázták őt, az Ázsia Expressz óta csak pozitív visszajelzéseket kap a nézőktől, aminek nagyon örül.

Igazából azt akartam megmutatni, hogy valójában én nem vagyok rossz ember, és hogy én igenis kitartó vagyok. Igen, elkövettem ezt a hibát, megbántam, azt hiszem, megbűnhődtem érte. 

Tényleg nagyon sok időm, energiám telt abba, hogy én meggyógyuljak

- tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!