Újabb híreket adott magáról a férje nélkül külföldre költöző Dobó Ági - videó

Dobó Ági, dobóági
Vágólapra másolva!
Váratlan hírt osztott meg magáról múlt héten az egykori szépségkirálynő, aki úgy döntött, maga mögött hagyja eddigi életét. Dobó Ági két gyerekével már el is hagyta az országot, egészen Costa Ricáig meg sem álltak, és ott kezdtek új életet, egyelőre a családfő nélkül. Most újabb információkat osztott meg, miért döntöttek így.
Vágólapra másolva!

A kétgyerekes édesanya egy jó ideig inaktív volt a közösségi oldalán, amikor hirtelen magyarázatot adott eltűnésére, és igen jó oka volt rá, hogy magára és családjára koncentráljon, ugyanis gyógyulnia kellett. A megrázó bejegyzésben fotókat is mutatott magáról, ahogyan a kórházi ágyban feküdt. Dobó Ági olaszországi nyaralásán lett rosszul, ami ezek után valódi rémálommá vált számára, ha nem kezelik időben, az életébe is kerülhetett volna, ugyanis kiderült, hogy megrepedt a petefészke, sürgősen orvosi beavatkozásra volt szüksége, hogy túlélje, de szerencsére időben megműtötték.

Dobó Ági
Dobó Ági és gyerekei Costa Ricára költöztek
Fotó: Dobó Ági Instagram

Majd ezután még inkább sikerült sokkolnia a követőit, hiszen a hivatalos közösségi oldalán bejelentette, hogy két fiával, férje nélkül külföldre költöztek. Dobó Ági október másodikán árulta el, hogy már három hete külföldre költözött, de hogy pontosan hol kezdett új életet, arról egyelőre még nem beszélt. Két kisfia, Benedikt és Nataniel vele vannak, de a férje, Kis Csaba tőlük 10 ezer kilométerre, Magyarországon él majd továbbra is.

"Évek óta úgy utaztunk mindig, hogy kerestük azt a helyet, ahol el tudnánk képzelni egy kicsit hosszabb távon magunkat. És nem azért, mert bármi problémánk lett volna az otthoni életünkkel, az országunkkal, amit egyébként imádunk, és ahol csodálatos életet élhetünk, de szerettünk volna a gyerekeknek egy olyan élményt adni, egy olyan lehetőséget, egy olyanfajta tapasztalást, ami a lehető legnagyobb mentális rugalmasságot biztosítja majd nekik az életben..." - magyarázta első bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, aki azóta választ adott azokra a kérdésekre is, hogy hol marad a férje és arra, hogy hová költöztek.

Suli után egyenesen a partra jöttünk, kicsit levezetni a napot a fiúkkal az óceán segítségével! Azt hiszem, működik! Egyébként itt az esős évszak "legdurvább" vagyis legintenzívebb időszaka van épp, amikor szinte minden nap esik.

Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lehet ilyenkor itt, mit lehet csinálni, hogyan hat ránk, stb. Jelentem, nem ilyennek képzeltük, ez sokkal jobb annál! Minden egyes nap 28-31 fok között van a hőmérséklet, éjjel-nappal. Gyakorlatilag nincsen hőingadozás! Nem esik folyamatosan, de gyakran felhős az ég, bár akkor is éget" - írta Dobó Ági, aki jelenleg Costa Ricán él a családjával, férje is hamarosan csatlakozhat hozzájuk, de egyelőre munkája Magyarországhoz köti.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!