Meghalt a népszerű műsorvezető

Vágólapra másolva!
A népszerű tévésztár évek óta betegeskedett, legutóbb is aggasztó hírek érkeztek az állapotáról. A mindössze hatvanéves Frank Fritz 2022-ben stroke-ot kapott, valószínűleg azóta is küzdött a felépülésért, de hiába.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben visszavonultan élt, nem vállalt nyilvános szerepléseket a népszerű műsorvezető, Frank Fritz, akit egy stroke után kórházban kezeltek hosszabb ideig, akkor még csak 56 éves volt. Azóta küzdhetett a felépüléséért az Amerikai kincskeresők című realitysorozat sztárja, akit több mint 300 epizódban láthattak a nézők, de olyan szériákban is vendégszerepelt, mint az Amerikai restaurálás vagy a Zálogcsillagok.

Sokan aggódtak Fritzért, köztük műsorvezetőtársa, Mike Wolfe is, aki korábban az Instagramon azt kérte, hogy imádkozzanak Fritzért – ami azt jelezte, hogy igencsak aggasztó volt az állapota.

Azóta sem lehetett róla sokat tudni, most azonban nyilvánosságra hozták, hogy meghalt, a műsorvezető mindössze hatvanéves volt. Frank Fritz a History Channel egykori műsorvezetője volt, Frank Fritz, aki 2010-től 11 évig dolgozott az American Pickers című, antik tárgyak gyűjtésével és eladásával foglalkozó alkotásban. A híresség szeptember 30-án halt meg, de egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mi volt a halál oka. Családja, szerettei, kollégáit mélyen megrázta a halálhíre, hiába, hogy tudták, nincs túl jó állapotban, ugyanis a stroke után nem épült fel, továbbá Crohn-betegsége és egyéb egészségügyi problémái miatt vonult vissza - írja a TMZ.

Frank Fritz
Frank Fritz
Fotó: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Dimitrios Kambouris

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!