Többen elsírták magukat Gubik Petra produkciója után - videó

Vágólapra másolva!
Ma este zajlik a Sztárban Sztár All Stars elődöntője, Gubik Petra ezen az estén is remekel.
Vágólapra másolva!

2023-ban láthatták a TV2 nézői a sikeres Sztárban sztár kilencedik évadját, ezt Gubik Petra nyerte Schoblocher Barbara és Oláh Ibolya előtt. Az énekesnőt sokan szeretik, sok tévéző szavaz rá, a múlt hetet is megnyerte, egyenesen ágon jutott az elődöntőbe. Ma este egy igazán megható produkcióval, Friderika bőrébe bújva érkezett a Sztárban Sztár All Stars színpadára a nyolcadik adásban Gubik Petra. A zsűrinek nagyon tetszett a produkció, többen nagyon meghatódtak és hosszasan dicsérték az énekesnőt.

Színházi munkái is vannak a TV2 műsora mellett

Mivel számos elfoglaltsága van, ezért nem kis logisztikát igényel az, hogy Gubik Petra jól be tudja osztani az idejét - erről a napokban az Origónak mesélt.

„Mikor az ember életébe olyan dolgok érkeznek, amire érdemes időt szakítani, azt azért meg lehet oldani. Nekem nincs egy fix órarendem, az időbeosztásom mindig változó” – kezdte az Origónak Gubik Petra, aki minden adásban igyekszik minél jobban elsajátítani az adott előadót.

A nézők azt hihetik, hogy az ember egész héten csak erre készül, de ez nem egészen így van. 

Fejben biztosan. Bár bezárkózhatnék egy próbaterembe dalszöveget tanulni! Ezekre sokszor teljesen lehetetlen helyzetekben jut idő" – mondja nevetve. A próbafolyamat során elsajátítom a dalszöveget, figyelek a hangi sajátosságokra, kiejtésre, az előadó mozdulataira, figyelem a klipeket, nyilatkozatokat. Olyan, mint egy tudományos megfigyelés” – tette hozzá.

Gubik Petra már háromszor végzett az első helyen

Gubik Petra a nézők kedvence, ugyanis zsinórban már harmadszorra szavaztak neki bizalmat, és végzett az első helyen.

Hálás vagyok, nagyon megtisztelő, mert a közönség a legnagyobb zsűri. 

Nem is tudom, hogy ezt fel lehet-e fogni. Ez nagyon sok ember együttes energiája, ami lecsapódik. 

Teljesen megfoghatatlan a műsor ilyen téren. 

Nagyon sok múlik azon, hogy ki milyen feladatot kap, de azon is, hogy hisz-e benne, illetve mennyire készül fel az adott előadóból” – vallotta be a lapunknak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!