A Harry Potter súlyos beteg sztárját drogdílernek nézték

A Harry Potter-filmek sztárja, Miriam Margolyes
Vágólapra másolva!
Miriam Margolyes ismerős lehet a Harry Potter rajongóknak, ugyanis ő alakította a filmben Sprout professzort. A Harry Potter sztárjának azonban pár éve kellemetlen élményben volt része, ugyanis saját házában nézték őt drogdílernek.
Vágólapra másolva!

J.K. Rowling történelmet írt a Harry Potter könyvekkel, ugyanis a mai napig töretlenül népszerű a varázslókról szóló regénye. Az első filmadaptációt 2001-ben mutatták be, mely után sorra készültek az újabb Harry Potter alkotások. A film egyik főszereplője, Miriam Margolyes, aki Sprout professzort alakította, aki súlyos betegséggel küzd.

A Harry Potter-filmek sztárja, Miriam Margolyes
A Harry Potter-filmek sztárja, Miriam Margolyes
Fotó: Instagram.com/people/

A Harry Potter sztárja drogdílereknek adta ki a házát

A színésznőnek gerincproblémái vannak, emiatt pedig kerekesszékbe kényszerült. Saját bevallásai szerint már csak pár éve van hátra. Miriam Margolyes nemrég egy interjúban megosztotta, hogy 2019-ben drogot csempésztek a tengerparti házába. A tettesek több millió értékű kokaint akartak elrejteni a házában, azért, mert ez volt a környéken az egyetlen ingatlan, ami rendelkezik helikopterleszállóval, így a szállítás gyorsan és biztonságosan megoldható lett volna. A Harry Potter-filmek sztárja nem is sejtette, hogy drogdílereknek adta ki a házát, amin még utólag is meg tud döbbenni. 

"Egy nap felhívtak a rendőrségtől és azt kérdezték, hogy Ön a Gun Emplacement tulajdonosa? Mondtam, hogy igen. Erre azt kérdezték: Tudja, hogy ez a helyet használják a bűnözők, hogy szétosszák a kábítószereket? 

Ez egy kábítószer lerakat.

 Ezután magyarázkodnom kellett, hogy nem tudtam. 

Később a közvélemény még bűnrészesként is állított be, és "Miriam Escobarként"emlegettek

 - emlékezett vissza a történtekre. 

A kábítószert egyébként Európából csempészték át, azonban az összes tettest elfogták a hatóságok - írja a Mirror

Maggie Smith, Minerva McGalagony professzor ma már nem él

Az egész világot megdöbbentette a hír, miszerint 89 éves korában meghalt Maggie Smith, akit a nézők leginkább a Harry Potter-filmekből és a Downton Abbey-ből ismerhetnek. Fiai, Toby Stephens és Chris Larkin egy közleményben számoltak be a tragédiáról. Maggie Smith olyan filmekben szerepelt, mint a Szerelem és fájdalom, Egész átkozott dolog, Gyilkosság halállal, Halál a Níluson, Titánok harca, Gonosz a nap alatt, Apáca Show. 2003-ban Emmy-díjat nyert a Házam Umbriában című filmért. A Miss Jean Brodie virágzása és a Kaliforniai lakosztály című filmjeiért kapott Oscar-díjat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!