Teljesen megváltozott az Emily Párizsban sztárja, alig lehet felismerni - galéria

Vágólapra másolva!
Az Emily Párizsban sztárja rövid, szőke hajra váltott, ami nagyon jól áll neki. Nézze meg Kate Walsh régi és legújabb képeit!
Vágólapra másolva!

Kate Walsh évtizedek óta jelen van a képernyőn, több filmben és sorozatban is láthatták már a nézők Az egyik legújabb szerepe a népszerű Emily Párizsban sorozatban ismét előtérbe helyezte, ahol egy egészen új oldalát ismerhetjük meg Madeline Wheeler szerepében. A Netflix népszerű sorozatában Emily Cooper amerikai főnökét alakítja.

Kate Walsh a Netflix népszerű sorozatában Emily Cooper amerikai főnökét alakítja.
Kate Walsh a Netflix népszerű sorozatában Emily Cooper amerikai főnökét alakítja.
Fotó: Kate Walsh /Insatgram

Madeline karaktere ambiciózus és határozott, aki arra törekszik, hogy a franciaországi kirendeltségük sikeres legyen, ugyanakkor folyamatos összetűzésbe kerül Sylvie-vel, a helyi iroda vezetőjével. Madeline jelenléte színt visz a sorozat dinamikájába, a karaktert nagyon szeretik a sorozat nézői. Walsh karaktere és játéka remekül illeszkedik a sorozat francia–amerikai kulturális különbségeket bemutató narratívájába, nagyon szórakoztató jeleneteket köszönhetünk neki. A szímésznő sokaknak a Grace klinikából ismerős, amiben Dr. Addison Montgomery szerepét játszotta. Ez az orvos karakter hamar kedvenccé vált a nézők körében, és olyan népszerűségre tett szert, hogy önálló sorozatot kapott Doktor Addison címmel.

Ezek mellett többek közt szerepelt a 13 okom volt című Netflix-drámában is, ahol Olivia Bakert, egy öngyilkosságot elkövetett tinédzser édesanyját játszotta. Ez a szerep érzelmileg megrázó alakítás volt, amely újabb bizonyítéka Walsh sokoldalúságának. Komikus szerepeiről sem szabad megfeledkezni, mint például a The Drew Carey Show-ban, ahol Nicki Fifer-t alakította, vagy a Bad Judge sorozatban, ahol egy szokatlan és vakmerő bírót formált meg.

Általában hosszú, barna hajjal láthatták a nézők, de nemrég stílust váltott: a szőke, rövid frizura is remekül áll neki - igaz, nem olyan könnyű így felismerni. 

Az új stílus is remekül áll neki
Fotó: Kate Walsh /Instagram / Kate Walsh

Nézze meg a galériában a legújabb képeit!

Kate Walsh a Netflix népszerű sorozatában Emily Cooper amerikai főnökét alakítja.

Kate Walsh magánélete gyakran reflektorfénybe került

A színésznő 2007-ben férjhez ment Alex Young producerhez, de a házasságuk rövid életű volt, mindössze 15 hónap után elváltak. Ekkor nagyon sokat foglalkoztak vele a bulvárlapok, így részben ennek hatására úgy döntött, hogy a magánéletét távolabb tartja a nyilvánosságtól.  

2015-ben egy jóindulatú agydaganattal diagnosztizálták, amelyet sikeresen eltávolítottak. Ez az esemény jelentős hatással volt rá, és azóta többször beszélt a mentális és fizikai egészség fontosságáról. Először 2017-ben mesélt arról részletesen, hogy eleinte csak mérhetetlen fáradtságot érzett, reggel öt kávé után sem érezte, hogy magához tért volna, majd kezdtek kognitív nehézségei is lenni, nem találta a szavakat, nem tudta befejezni a mondatait. Az orvosok végül megtalálták a baj forrását: egy citrom nagyságú agydaganatot operáltak ki Walsh fejéből. A színésznő felépült, azóta jól van, viszont teljesen átértékelte az életét, ma már nem dolgozik napi 17 órákat, mint régen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!