Férjhez ment a Kőgazdag fiatalok szőke bombázója

Vágólapra másolva!
Minden olyan volt, amilyennek megálmodta. Hamarosan a nézők is láthatják majd az esküvőt.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalokhoz a második évadban csatlakozott Vanda, aki ma reggel a Mokkában beszélt az esküvőjéről. A TV2 realityjében láthatják a nézők esténként, hogyan készül a nagy napra, ami a forgatás óta le is zajlott. "Nagyon csodálatos volt, minden olyan volt, ahogy megszerveztük, ahogy elterveztük, de majd úgyis látjátok" - mesélte a reggeli műsorban.  Úgy érzi, teljesen megváltoztatta őt és a párját a házasságkötés, nagyon élvezi, hogy férj és feleségként élik az életüket.

A Kőgazdag fiatalok visszatért a TV2 csatornájára

Az első széria még tavaly ősszel debütált, azonban a sikerre való tekintettel a nézők ismét betekintést nyerhetnek Magyarország gazdag fiataljainak az életébe. A második évadban a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki!

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nem csak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. Emellett a műsorról szóló cikkek elárasztották a világhálót és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem volt kérdés a folytatás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!