Megasztár: így néznek ki most az egykori gyereksztárok, akiknek az életét megváltoztatta a tehetségkutató

Vágólapra másolva!
A TV2 tehetségkutatóját először 2003-ban láthatták a nézők, az évadokban pedig egyre több kisgyerek és tinédzser is feltűnt. Patai Anna, Tóth Lüszi, Hien és Lakatos Yvette neve máig sokaknak ismerős: de mi lett velük a tévés szereplés óta? Hol élnek, mivel foglalkoznak, és hogy néznek ki? Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Idén, szeptember 22-én 12 év után tért vissza a Megasztár a TV2 képernyőjére. A műsor első évada nagyon gyorsan népszerű lett, ez lett minden idők legnézettebb tehetségkutatója. A show olyan jó képességű énekeseket fedezett fel, mint Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Caramel, Király Viktor vagy éppen Radics Gigi. Azonban voltak olyan ifjú tehetségek is, akiket még gyerekként vagy tinédzserként ismert meg az ország: ők mára már érett, felnőtt nőkké váltak. Vannak olyanok, akik ma már édesanyák, míg mások külföldön is szép sikereket értek el. 

Több gyerek is próbálkozott korábban a Megasztárban
Fotó: TV2

A Megasztár egykori gyereksztárjainak teljesen megváltozott az élete

 

Pallus-Patai Anna

Patai Anna még 2010-ben, 11 évesen került be a Megasztár ötödik évadába. Tehetségével és énekhangjával bebizonyította, hogy méltó helye van a műsorban. A legjobb nyolc versenyző között búcsúzott, azonban nem szomorkodott. A Megasztár után számos felkérést kapott: több színház is megkereste, valamint sorra jelentek meg saját dalai és videóklipjei. 2012-ben megjelent róla egy könyv Patai Anna - Álmok útján címmel. 2014-ben részt vett egy Japánban rendezett nemzetközi énekversenyben, ahol 20 versenyző közül 2. helyezést ért el. 2016-ban részt vett az Euróvíziós Dalfesztivál elődöntőjében.

2023-ban házasodott össze párjával, Pallus Bencével, idén szeptemberben pedig megszületett első közös gyerekük, Bence. Patai Anna most az Origónak mesélt arról, hogy milyen kisbabával az élet. "Nagyon izgalmas anyának lenni. Rengeteg új dologgal találkozik ilyenkor az ember. Én is rengeteg új dolgot tapasztalok meg. 

Minden egyes percét nagyon élvezem. 

Ez pedig még csak a kezdet, mert még rengeteg dolgot fogunk együtt megtapasztalni" - kezdte az Origónak. Hozzátette, hogy kisfia jó alvó, így összességében nem panaszkodik.

"Az éjszakák nem annyira húzósak. 

Van egy-két nap, mikor többször felkel, de nem panaszkodom.

 Sok anyukával beszéltem, akik azt mondták, hogy sokkal többször kelt az ő kisfiuk. Nálunk egy általános éjszaka kettő, maximum három ébredéssel telik" - mesélte. Habár alig múlt egyhónapos a kisfia, már egyre jobban nyitott a világra és egyre kíváncsibb.

"Bence egy nagyon jószívű babóca. Nagyon kíváncsi, ahogy szerintem minden kisbaba.

 Az utóbbi időszakban elkezdett minket látni, úgyhogy egyre többször kapunk mosolyokat, ez pedig a mi szívünket is melengeti. 

Azt gondolom, hogy ez még mindig az összeszokás időszaka: egyre többet tudunk egymásról, és egyre jobban megismerjük egymást, és ez így tökéletes!- részletezte lapunknak.

Patai Anna közel két hete már elkezdett dolgozni, sőt október végén egy új dalt is szeretne kiadni. Kisfiával kialakult egy napi rutinja is, ez pedig megkönnyíti a hétköznapjait. Kiemelte azt is, hogy a terhessége alatt rengeteg tonhalat evett, amit korábban utált, mára pedig már a szervezete annyira hozzászokott, hogy teljesen beépítette az étrendjébe.

Megasztár, akkor és most, akkorésmost, montázs, 2024
Patai Anna
Fotó: TV2 - Instagram

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!