Kiderült, mikor lesz Nádai Anikó esküvője

Nádai Anikó
Nádai Anikó
Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó és Hajmásy Péter több év együttlét, közös gyerek után sem házasodtak még össze – de nem is mostanában fognak, mint kiderült.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter esküvőjére a folyamatos csúszás, többszöri halasztás ellenére sem mostanában fog sor kerülni – derült ki a műsorvezető friss nyilatkozatából.

Nádai, Hajmásy
Nádai Anikó és a vőlegénye, Hajmásy Péter két év után sem házasodtak össze
Fotó: Nádai Anikó Instagram / Nádai Anikó Instagram

"Az építkezés sokba került, nem ragaszkodunk görcsösen a házassághoz. Van egy közös gyermekünk, ami sokkal erősebb kötelék, de szeretnénk majd a barátainkkal megünnepelni a szerelmünket. Nem akarom elkapkodni a szervezést, nem vagyok jártas benne. Ha valamit csinálok, akkor azt százszázalékosan teszem. 

Ha jövőre szeretnénk összeházasodni, már el vagyunk késve, alig vannak szabad időpontok, ezért a reális dátum 2026.

Családilag az én oldalamról csak a nagymamám él, nekem már fent vannak az őrangyalaim. Emiatt szomorú vagyok, de cserébe az élet minden más területén boldogság jutott" – magyarázta Nádai Anikó a Meglepetés magazinnak.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2020 óta vannak együtt

Nádai Anikó 2020 októberében jött össze Weisz Fanni volt férjével, Hajmásy Péterrel, aki aztán 2022 elején kérte meg a kezét – az esküvőre azonban máig nem került sor, viszont már abban az évben megszületett az első közös gyerekük, Alex. (Nádai Anikónak van egy másik fia az előző kapcsolatából, Kovács Dánieltől is.)

Tavaly szeptemberben már az is kiderült, hogy Nádai Anikóék a költözés miatt halogatják az esküvőt: "Meglátjuk, hogy mennyi pénzt visz majd el az építkezés, ha sokat, akkor két év múlva lesz esküvő. Nem szeretnénk kapkodni. Sok barátunk van, akikkel mind szeretnénk együtt ünnepelni. Peti már azt is pedzegette, hogy legyen kétnapos. Az szinte biztos, hogy belföldön, közel a fővároshoz tartjuk meg, hogy ne kelljen sokat utazni a násznépnek" – mondta már akkor az egykori valóságshow-szereplő.

A költözés sem ment simán

Nádai Anikó és Hajmásy Péter a költözést is hosszan tervezgették: ezt dokumentáló Instagram-oldalukon a közösen vásárolt telekről már 2022 májusában volt egy bejegyzés, Nádai Anikó azonban csak idén nyáron jelentette be, hogy költöznek – de még akkor sem volt kész teljesen a ház.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!