12 napig nem aludt, gyógyszerekkel tömték Noszály Sándort

Noszály Sándor
Noszály Sándor
Vágólapra másolva!
Kaptam nyugtatókat és kellett antidepresszánst szednem, annyira mélyen voltam - emlékezett a teniszező. Noszály Sándor időközben hazatért, itthon kezelik.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a magyar teniszező összetűzésbe keveredett a Los Angeles-i rendőrséggel, akik le is tartóztatták, állítólag barátai értesítették a hatóságokat Noszály Sándor ijesztő viselkedése miatt. Később rengeteg zavaros, furcsa videót tett ki közösségi oldaláról, ahol sokszor összevissza beszélt - a netezők zöme drogra gyanakodott, a barátai szerint a betegsége újult ki.

Noszály Sándor
Noszály Sándor
Fotó: Noszály Sándor/Instagram

 Noszály Sándor testvérének, Noszály Andreának nyilatkozatát a story.hu közölte: „Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos 

Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség,

 amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat” – írta Noszály Andrea.

A Bors most egy korábbi interjúját vette elő, amelyben elmondta, hogy a színésznő Novák Henivel való szakítása után került lelkileg a padlóra. " Ez volt életemben az első igazi veszteség. Van egy mondás, mely szerint Isten megszámlálja az asszonyok könnyeit. Benne volt az életemben ez, hogy kapjak egy nagy pofont, de én nem tudtam feldolgozni. Nem jött vissza és én ott álltam Los Angelesben. A lányom otthon volt, amiért kimentem, az eltűnt az életemből. Siker volt, de mit csináljak a sikerrel, ha én miatta mentem ki, mert ő volt a szerelmem. 

Estem bele a centrifugába, vagyis a legdurvább depresszióba.

 Tizenkét napot nem aludtam, de egy percet sem. Mély depresszióban voltam. Szó szerint megszakadt a szívem. Sosem tudtam mi az, hogy depresszió. Negyvenkét éves koromig a legvidámabb ember voltam a földön. Tisztázni már nem lehetett, mert ő továbblépett. Tudatosodott bennem, hogy vége és én belepusztultam" - mondta egy korábbi műsorban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!