Rúzsa Magdit így szeretné elcsábítani a férjétől a Megasztár versenyzője - videó

Vágólapra másolva!
Bár Ördög Nóra elárulta a versenyzőnek, hogy Rúzsa Magdi szíve bizony már foglalt, úgy tűnt, őt ez nem igazán zavarja.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este látható a TV2-n a Megasztár legújabb válogatása, melynek a tehetségek mellett sok elszánt, lelkes, de kevésbé jó énekes is felbukkan. Rögtön az adás első szereplője kijelentette, hogy ő csakis Rúzsa Magdi miatt érkezett: az sem zavarja, hogy az énekesnőnek van férje. Az biztos, hogy Dávidnak sikerült sokkolnia a zsűritagokat produkciójával, a Reptér című dalt adta elő.

A versenyző csakis Rúzsa Magdi miatt érkezett

Már 18 év eltelt azóta, hogy az énekesnő megnyerte a Megasztár harmadik évadát. Rúzsa Magdi most ott ül a műsor zsűrijében. Emlékszik még azokra a pillanatokra, amikor megnyerte a TV2 műsorát? Mutatjuk, itt egy egész galériát talál róla!

Rúzsa Magdi az egyik első interjújában, amikor 21 éves volt, elmesélte, hogy egy szerelmi csalódás után jelentkezett a Megasztárba. Mint kiderült, a szerelmét egy vonaton ismerte meg Kishegyes és Szabadka között, majd másfél évig együtt voltak szerelemben, bizalomban. Ám amikor az énekesnő megtudta, hogy a fiú többször is megcsalta, összetört. Ekkor jött össze a Megasztár egyik operatőrével, de a kapcsolat nem tartott sokáig. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!