Szeretett "vagánykodni" ismerőse szerint az a sofőr, aki Sallai Nórával ütközött

Sallai Nóra, autóbaleset
A színésznő autója a baleset után
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, tragikus autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban egykori színésznője és ötéves kisfia szeptember végén, Alsónémediben. A kisfiú nem élte túl a sérüléseit, Sallai Nóra életéért jelenleg is küzdenek az orvosok. Eközben a gyorshajtó sofőr és utasa bujkál a nyilvánosság elől, most újabb durva részletekre derült fény velük kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A 44 éves színésznő súlyos autóbalesetének híre mindenkit megrázott, és szinte egy emberként fogtak össze az emberek Sallai Nóra és ötéves kisfia érdekében, aki végül a kórházban belehalt a sérüléseibe. A Jóban Rosszban egykori Mónika nővére és fia életveszélyes sérüléseket szereztek az ütközés során, több helyszínen is irányított véradást szerveztek a megmentésükért, azonban a színésznőre így is számos műtét vár, életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.

Sallai Nóra, autóbaleset
Sallai Nóra színésznő autója a baleset után
Fotó: Tények

A tragikus autóbaleset múlt héten, szeptember 27-én, Alsónémediben történt, az érintettje a 44 éves színésznő és 5 éves kisfia, akik éppen egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Sallai Nóra és gyereke egy szürke Opelben utaztak kora este, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra, amikor a száguldó BMW nekikütközött, felborította az autójukat, és mindketten súlyosan megsérültek. A gyorshajtó sofőrről és utasáról időközben több részlet is kiderült, azóta rokonaiknál bujkálnak, ugyanis félnek a népharagtól. 

Az is kiderült, hogy a száguldozó sofőr nem tulajdonosa az autónak, hanem az utasa, a 18 éves Kevin az, aki az eset óta bujkál, és a hírek szerint nagy fájdalmai is vannak, mivel eltörött a combcsontja. A BMW-t vezető Rikárdó a tulajdonos barátja, neki agyrázkódása lett a balesetben. Mindketten erdélyi származásúak, de sokat tartózkodnak Magyarországon, azon belül is Dunaharasztiban vagy Alsónémediben, ahol családjuk is él. Legutóbb Kevin nagynénje, Erzsébet magyarázkodott a férfiak helyett, azóta sem nyilatkozott a család.

Most újabb információk derültek ki a BMW tulajdonosáról és a sofőrről, például az, hogy sok időt töltenek együtt, mivel rokoni kapcsolatban állnak, mind a ketten mániákusan rajonganak a BMW típusú autókért, és gyakran cserélgetik is azokat. Ezenkívül gyakran vállalnak utasszállítást Erdélyből Magyarországra.

A fiatal sofőrről kiderült, hogy már saját családja is van, maga is édesapa, egy neve elhallgatást kérő ismerőse beszélt róla, aki szerint a fiatal Rikárdó tisztes családapa, akiről egy rossz szót nem tud mondani.

"Őt is nagyon megviselte, hogy egy kisfiú meghalt abban a balesetben, aminek ő is a részese volt.

Az tény és való, hogy szeret vagánykodni, de nem szokott részegen és drog hatása alatt vezetni. 

Lehet, hogy gyorsan hajtott, de senki nem feltételezheti, hogy balesetet akart okozni!" - magyarázkodott a száguldozó sofőr egyik ismerőse, aki igyekezett védelmébe venni Rikárdót, aki egyelőre még várhat arra, mit állapítanak meg a hatósági vizsgálatok a helyszínen történtekről, és végül osztott felelőssége lesz-e Sallai Nórával, vagy teljes mértékben ő lesz a bűnös, mivel megtévesztő sebességgel érkezett a kereszteződés felé. 

Bár arra hivatkoznak, hogy a BMW sofőrje nem állt sem alkohol, sem drog hatása alatt, és érvényes jogosítványa is volt, ha kiderül a felelőssége, akkor csakis a felelőtlen gyorshajtás miatt lehet felelősségre vonni, ami könnyen elkerülhető lett volna, ha nem lakott területen belül száguldozik.  Egyéb enyhítő körülmények is fennállhatnak, például, ha műszaki hiba okozta a tragikus balesetet, de egyelőre még ilyen információról nem tudni - írja a Bors, ahol több fotót is megnézhet a sofőr és a tulajdonos autóiról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!