Séfek Séfe: hatalmas botrány történt két versenyző miatt a stúdióban - videó

Séfek Séfe
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt tért vissza a TV2 csatornáján az ország kedvenc gasztro reality műsora. A Séfek Séfe hétfő esti adásában két versenyző durván egymásnak esik főzés közben, majd egyikük jól kiosztja a másikat.
Vágólapra másolva!

Egy héttel ezelőtt indult a TV2 nagysikerű gasztro reality műsora, a Séfek Séfe. A hatodik évadban a nézők ismét találkozhattak Ördög Nórával, valamint a három profi séffel, Krausz Gáborral, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással. A jól összeszokott négyeshez ismét amatőr és profi szakácsok érkeznek a stúdióba, akik igyekeznek meggyőzni a 3 profi séfet, hogy igenis helyük van a csapatukban. A jelentkezők közül néhányan különösen elszántak, és nem is feltétlenül mindig csak főzőtudományukkal igyekeznek kitűnni a mezőnyből.

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes az első évad óta zsűritagok a Séfek Séfe műsorában
Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes az első évad óta zsűritagok a Séfek Séfe műsorában
Fotó: TV2

Botrány a Séfek Séfe legújabb részében

A korábbi évadokhoz hasonlóan a séfek a három napos tréning során választják ki, ki az a tizennyolc ember, aki csapatukban tovább küzdhet a Séfek Séfe fődíjáért: a 10 millió forintért és a franciaországi szakmai továbbképzésért. A mai első tréning nap vezető séfje Wolf András lesz. A séf-jelölteknek csapatokba rendeződve kell nem mindennapi feladatban helytállniuk, bizonyítva főzőtudományukat és azt, képesek csapatban, hatékonyan és kreatívan dolgozni. 

Azonban úgy tűnik, hogy két versenyző csúnyán összeveszik majd a főzés közben, egyikük pedig hatalmas botrányt okozva kezdi el kiosztani a csapattársát. 

Ha még egyszer a verseny folyamán te úgy fogsz hozzám szólni, mint egy kutyához, a jó istenre mondom neked, hogy azzal a sütővel foglak agyoncsapni.

 Te leszel majd abba a sütőbe. Bocsánat, hogy ilyen stílusban mondom neked! Nem érdekelsz és nem kell válasz! Bocsánatot kérjél, mert nő vagyok!" - akadt ki az egyik női versenyző.

A séfek a műsor kulisszatitkairól meséltek

A jelentkezők közül néhányan különösen elszántak, és nem is feltétlenül mindig csak főzőtudományukkal igyekeznek kitűnni a mezőnyből. A három séf nemrég a Mokkában vendégeskedett, ahol a Séfek Séfe új évada kulisszatitkairól meséltek.

Wolf András hangsúlyozta, hogy egyre többször fordul elő olyan alapanyag, amit ő nem szeret. Kiemelte, hogy sokan nem tudják, de a forgatás napján tudják csak meg, hogy mit kell főzniük a versenyzőknek, ami nekik is kihívás.  Vomberg Frigyes hozzátette, volt olyan étel, amit nagyon nehéz volt lenyelni, mert nagyon borzalmas volt, ilyenkor pedig nagyon nehéz erőt vennie magán és megkóstolni azt, ami a tányérra kerül.

Mind a három séf szereti a klasszikus, házias ízeket, és sokszor ilyennel is készülnek a versenyzők, azonban vannak, akik tovább gondolják ezeket, ez pedig a visszájára is szokott fordulni.  Wolf András szerint a versenyzők személyisége az elején nem számít, azonban később az határozza meg, hogy milyen feladatot bíznak rá a csapatban. 


 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!