Séfek Séfe: este kialakulnak a csapatok, elkezdődik az igazi verseny

Vágólapra másolva!
Ma este végre összeállnak a Séfek csapatai, és Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor irányításával megkezdődik a valódi verseny, az egyének harca.
Vágólapra másolva!

Akad még néhány izzasztó feladat, amelyet a jelölteknek teljesíteniük kell, a kiadó helyek száma pedig limitált, ezért óriási a küzdelem a séfkabátokért.
A mai nap vezető Séfje Vomberg Frigyes, irányításával két feladat vár a játékosokra, akik között most is jócskán akadnak viták a tűzhely körül.

Séfek Séfe: elindult a hatodik évad

Október 11-én véget ért a TV2 nagy sikerű kalandreality műsora, az Ázsia Expressz, valamint a valóságshow-ja, A Kísértés. Mind a kettő hatalmas nézettséggel futott, azonban őket október 14-től váltotta a Séfek Séfe hatodik évada, valamint a Kőgazdag fiatalok második évada. Azonban ettől a héttől kezdve hatalmas műsorváltozásra számíthatnak a nézők a csatornán, a Séfek séfe hatodik évada 19:55 helyett, 19:50-kor kerül képernyőre a TV2-n. 

A TV2 gasztroreality műsora, a Séfek Séfe

Drámai, küzdelmes és szórakoztató: talán így lehetne összefoglalni néhány szóban a Séfek Séfe következő szériáját. Az amatőrökben minden eddiginél nagyobb a bizonyítási vágy, a profik pedig nemcsak a Séfeknek, hanem a szakmának is szeretnének bizonyítani. A műsorban idén is több százan indulnak, érkezik olyan versenyző, aki a gyerekeinek szeretné bebizonyítani, hogy semmi sem lehetetlen. De jön például egy exrendőrnő, aki 21 évig dolgozott nyomozóként, de nem sokkal azután leszerelt, hogy a társát elveszítette egy akció közben, azóta keresi önmagát.

A válogatók alatt most is futószalagon érkeznek Wolf Andráshoz, Vomberg Frigyeshez és Krausz Gáborhoz az ételek, amelyekről nem tudják ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább. Ezt követően a 3 napos tréningen, számos kihívást jelentő feladattal újabb megmérettetés elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csak egy maradhasson.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!