Séfek Séfe: újdonságokkal és izgalmakkal indul a TV2 műsora

Séfek Séfe
Vágólapra másolva!
Október 14-én indul a TV2 gasztro reality műsora. A Séfek Séfe immár a hatodik évaddal tér vissza a már jól megszokott, tapasztalt séfekkel, mint Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András.
Vágólapra másolva!

Hétfő este indul a TV2 nagysikerű gasztro reality műsora, a Séfek Séfe. A hatodik évadban a nézők ismét találkozhatnak Ördög Nórával, valamint a három profi séffel, Krausz Gáborral, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással. A jól összeszokott négyeshez ismét amatőr és profi szakácsok érkeznek a stúdióba, akik igyekeznek meggyőzni a 3 profi séfet, hogy igenis helyük van a csapatukban. A jelentkezők közül néhányan különösen elszántak, és nem is feltétlenül mindig csak főzőtudományukkal igyekeznek kitűnni a mezőnyből.

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes az első évad óta zsűritagok a Séfek séfe műsorában
Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes az első évad óta zsűritagok a Séfek Séfe műsorában
Fotó: TV2

Indul a Séfek Séfe hatodik évada

A három séf a Mokkában vendégeskedett, ahol a Séfek Séfe új évada kulisszatitkairól meséltek.

"Egy műsor, ami már a hatodik évét tapossa, az valószínűleg azért van, mert sikeres. Ebben pedig reméljük, hogy nagy szerepünk van. Mi jól megvagyunk, jó a kémia. 

Évről évre szeretnénk a műsort kicsit megújítani. 

Elkövettem utólag egy hibát, miszerint szerettem volna megviccelni a srácokat. 

Idén kitaláltam, hogy versenyzőt adjunk egymásnak. 

Ilyenkor olyan embert adsz a másiknak, akiről azt gondolod, hogy hátráltatni fogja a csapatot, de.... Izgalmakat hoz és fordulatokat, de kicsit öngólt rúgtam" - fejtette ki Krausz Gábor.

Wolf András hangsúlyozta, hogy egyre többször fordul elő olyan alapanyag, amit ő nem szeret. Kiemelte, hogy sokan nem tudják, de a forgatás napján tudják csak meg, hogy mit kell főzniük a versenyzőknek, ami nekik is kihívás. 

Vomberg Frigyes hozzátette, volt olyan étel, amit nagyon nehéz volt lenyelni, mert nagyon borzalmas volt, ilyenkor pedig nagyon nehéz erőt vennie magán és megkóstolni azt, ami a tányérra kerül. 

Mind a három séf szereti a klasszikus, házias ízeket, és sokszor ilyennel is készülnek a versenyzők, azonban vannak, akik tovább gondolják ezeket, ez pedig a visszájára is szokott fordulni. 

Wolf András szerint a versenyzők személyisége az elején nem számít, azonban később az határozza meg, hogy milyen feladatot bíznak rá a csapatban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!