Szakított Al Pacino az 54 évvel fiatalabb barátnőjével

Vágólapra másolva!
2023-ban született közös gyerekük. A szakítás után is jóban maradtak, együtt nevelik a kicsit.
Vágólapra másolva!

Al Pacino és a 30 éves producer, Noor Alfallah már nem alkotnak egy párt. A People magazinnak adott interjúban a színész elmondta, hogy jelenleg nincs kapcsolata senkivel. Később Pacino menedzsmentje pontosította a helyzetet, amikor közölték, hogy a színész és Alfallah Noor már nincsenek együtt, de barátok maradtak, és közösen nevelik 2023-ban született gyereküket, Romant. A 84 éves Al Pacino és a nála ötven évvel fiatalabb Noor kapcsolata 2022-ben, a Covid-járvány idején lett szorosabb.

Pacino, aki korábban Diane Keatonnal, Beverly D'Angelóval és Kathleen Quinlannel is kapcsolatban állt, három másik gyermek édesapja is. Újszülött fia, Roman mellett van egy 34 éves lánya, Julie, aki Jan Tarrant színészoktatótól született, valamint 23 éves ikrei, Anton és Olivia, akiket Beverly D'Angelótól születtek.

Pacino 101 éves lesz, mire a legkisebb gyereke betölti a tizennyolcat. A színész egyik barátja, a szintén világhírű Robert De Niro idén áprilisban 79 évesen lett apa újfent, Tiffany Chentől született kislánya, a neve Gia Virginia Chen-De Niro.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!