Megvan a Sztárban sztár All Stars győztese

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetek kemény küzdelmei után eldőlt, ki nyerte meg a Sztárban sztár jubileumi évadát, melyben a TV2 nagy sikerű showműsorának eddigi versenyzői újra összemérték tudásukat. A döntőbe jutott négy versenyző, Gubik Petra, Puskás Peti, Peter Srámek és Oláh Gergő közül kiderült, kit tartottak a nézők az elmúlt tíz év legsokoldalúbb előadójának.
Vágólapra másolva!

Hét heti kemény küzdelem, felkészülés után megvan, ki nyerte a Sztárban sztár All Starst. Azonban előtte minden versenyző kétszer állt színpadra, egy duettel és egy szóló produkcióval, így nem volt könnyű dolguk az utolsó estén sem. Egy fergeteges közös produkció után, melyre visszatértek az idei jubileumi évad eddigi énekesei is, gyorsan el is kezdődött a verseny. A zsűri ma már nem pontozott, azoban a véleményét mindenki változatlanul elmondhatta, de csak a nézőkön múlt a végeredmény.

Sztárban sztár All Stars
Fergeteges nyitánnyal kezdődött a Sztárban sztár All Stars döntője
Fotó: TV2

Radics Gigivel állt elsőként színpadra Oláh Gergő, aki Emilio bőrébe bújva énekelte a Ne nézz vissza rám című slágert. Az élményt még azzal is fokozták, hogy egy meglepő információt is elárultak a nézőknek, mégpedig azt, hogy rokoni szálak fűzik őket egymáshoz.

Szóló produkcióval folytatta a sort Peter Srámek, aki a Grammy‑jelölt amerika énekes‑zeneszerző, Josh Groban You Raise Me Up című dalát énekelte el, a zsűri pedig csupa dicsérő szóval értékelte a dalt, hiszen remek utánzást láthattak ők és a nézők is.

A műsor nagy esélyese, Gubik Petra Rúzsa Magdival állt színpadra, azonban lehetetlen feladatot kellett teljesítenie, amikor Marsalkó Dávid bőrébe bújva énekelte a Halott pénz és Rúzsa Magdi duettjét, a Szeretni, akit nem lehet című dalt. Gubik ismét lenyűgözte a zsűrit, és az énekesnő is csupa elismerő szóval illette őt, szerinte veleszületett tehetsége, hogy bármilyen szerepet el tud játszani, és bármit elő tud adni a színpadon, ezért is érdemli meg a győzelmet.

Sztárban sztár all stars, Gubik, Rúzsa
Szinte lehetetlen feladatot teljesített Gubik Petra Rúzsa Magdi oldalán
Fotó: TV2

Révész Sándor bőrébe bújva állt a színpadra Puskás-Dallos Peti, aki a Szállj fel magasra című Piramis slágerrel. Lékai-Kiss Ramóna szemébe könnyeket is csalt a produkciójával.

Aztán egy külön előadással készültek a műsor korábbi versenyzői, akik visszatértek a döntőre. Együtt állt színpadra Oláh Ibolya, Vastag Tamás, Tóth Gabi és Tolvai Reni, akik célja valóban a szórakoztatás volt, és sikerült igazi jó kedvet varázsolniuk a TV2 stúdiójába. Őket követte a műsor további négy kiesője, Pál Dénes, Zámbó Krisztián, Szabó Ádám és Sipos Tamás, akik az II Divo együttest alakították a színpadon és a Time to say goodbye című slágert adták elő. Till Attila ezt követően megmutatta a szavazás állását fantomképek segítségével, és egy versenyzőnek már kimagaslóan magas eredménye volt a többiekkel szemben, 40 százalék fölötti arányban ő kapott szavazatokat.

Majd folytatódott a verseny, Peter Srámek Kasza Tibivel énekelt egy szívhez szóló duettet az énekes, aki remekül alakított női karaktereket eddig is a műsorban. Most Szinetár Dóra bőrébe bújva énekelte el partnerével a a Nézz rám Istenem! című dalt, ami szintén könnyeket csalt sokak szemébe.

Sztárban sztár All Stars, Peter Srámek, Kasza Tibi
Mindenki sírt Peter Srámek és Kasza Tibor duettje végén
Fotó: TV2

Gubik Petra ezt követően Tompos Kátya Magányos csónak című slágerét adta elő. A Sztárban sztár versenyzője már akkor elsírta magát, amikor megtudta, hogy ez lesz az utolsó feladat a műsorban. Elmondta, hogy nagyon nehéz dolga volt, és érzelmileg is megviselte a felkészülés, mert személyesen is jól ismerte a május végén meghalt Tompos Kátyát. Gubik leszögezte, hogy nem versenydalként tekint a produkcióra, hanem tisztelegni szeretne fiatalon meghalt kolléganője előtt. Mindenki a könnyeivel küszködve hallgatta végig, majd a zsűri is elcsukló hangon értékelte az előadást.

Curtisszel duettezett Puskás Peti, aki Majkát alakította, és a két rapper legnagyobb közös slágerét, a Füttyöst adta elő. Éles váltás volt hangulatban Gubik produkciója után, de nagyon elismerő kritikákat kaptak a zsűritől, Lékai-Kiss Ramóna azt is kijelentette, hogy Puskás Peti a favoritja, és szerinte neki kell megnyerni a Sztárban sztár All Starst.

Sztárban sztár All Stars, Puskás Peti, Curtis
Majkát alakította Puskás Peti Curtis oldalán
Fotó: TV2

Demjén Ferencként zárta a jubileumi évadot Oláh Gergő, aki remek utánzást mutatott be, így méltó befejező előadást hozott a színpadra. Liptai Claudia szerint bármi lesz az eredmény, ő egy nagy győztese a műsornak, és mindenki elismerő szavakkal biztatta az énekest.

Oláh Gergő, Sztárban sztár All Stars
Oláh Gergő Demjén Ferenctől a Hogyan tudnék élni nélküled című slágert adta elő
Fotó: TV2

Till Attila műsorvezető felpörgette az eseményeket, és elindította az első körös szavazást, amikor mind a négy döntős a színpadra állva várta a részeredményeket. A fantomképek alapján 8,40 százalékon állt Puskás Peti, így ő lett a negyedik helyezett. 21 százalékkal harmadik lett Oláh Gergő. Így Gubik Petra és Peter Srámek állhattak a színpadon, köztük dőlt el, ki a végső győztes. Ekkor lenullázták a szavazatokat, és újraindult a még versenyben lévő előadókra.

Mielőtt kiderült volna, hogy ki a végső győztes, a zsűri még utoljára értékelhette a két versenyben lévő énekest, neveket azonban már nem mondtak. Ezután még három perc maradt a szavazásra, és Till Attila kihirdette a végeredményt, így sokak meglepetésére Peter Srámek nyerte a Sztárban sztár All Starst, így ő lett az elmúlt tíz év legsokoldalúbb előadója, aki könnyeivel küszködve mondott köszönetet a szavazatokért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!