Sztárban Sztár All Stars: Szabó Ádám és Sipos Tamás meglepő dolgot mondtak a kiesésükről - videó

Szabó Ádám, Sipos Tamás
Vágólapra másolva!
Szombat este a TV2 egyik legnézettebb produkciójában két versenyzőnek kellett búcsúznia, így Szabó Ádám és Sipos Tamás számára ért véget a show. A Sztárban Sztár All Stars versenyzői a kiesésükről beszélték, ami mind a kettőjüket meglepte.
Vágólapra másolva!

Szombat este lezajlott a Sztárban Sztár All Stars hetedik élő show-ja, ahol minden eddiginél viccesebb produkciókat lehetett látni. Több férfi versenyző nőként lépett a színpadra, míg Puskás Peti Madonnaként magassarkúban táncolt, Szabó Ádám Bangó Margitot utánozta. Azonban az este végre ismét két versenyzőtől kellett búcsúzni: ezúttal Szabó Ádám és Sipos Tamás kapták a legkevesebb szavazatot.

Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars: Szabó Ádám és Sipos Tamás búcsúzott
Fotó: TV2

A Sztárban Sztár All Stars kiesői csalódottak

Sipos Tamás úgy érzi, hogy sokkal jobban megérintette őt Szabó Ádám kiesése, mint az övé. Úgy gondolta, hogy Ádám az első két helyezett között végez majd, ezért csalódott volt. Saját magát úgy pozícionálta, hogy vagy most vagy a jövőhéten kiesik, így annyira nem lepődött meg.

Most azt gondoltam, hogy talán most tovább megyek, mert most jó volt a produkció és jó pontszámokat is kaptam. 

Ilyen értelemben mondjuk, hogy váratlanul ért, de abban az értelemben pedig nem, hogy benne van a pakliban ez is" - magyarázta.

Saját bevallása szerint úgy érzi, hogy ő mindent megtett azért, hogy jól szerepeljen, ezért nincs magával szemben elszámolnivalója. 

Szabó Ádám jól érezte magát a műsorban. Sipos Tamást ő is a döntőbe várta. 

Nagyon meglepődtem, hogy mi álltunk ott. 

De ez egy ilyen verseny. Nagyon jó karakterek, énekesek vannak, így egyáltalán nem csüggedünk. Ez egy All Stars, és nagyon jó eredmény ez is" - jegyezte meg az énekes a Mokkában

Kiemelte, hogy ez egy óriási kaland volt, és jól érzi magát, hogy a legnagyobbak között lehetett. 

A műsor után mind a ketten köszönetet mondtak a feleségüknek, ugyanis a verseny feszített tempót igényelt, feleségük pedig a nehéz helyzetekben is kitartott mellettük. 

Hogyan teljesítettek a zsűri szerint?

Bangó Margitot alakította Szabó Ádám, Stohlnak nagyon tetszett, Liptai Claudia viszont nem volt elvarázsolva tőle. „Szerintem ez kifogott rajtad” – jegyezte meg. Hajós Bangó eleganciáját emlegette, szerinte sikerült a produkció, szerinte megfogott „valami illúziót”, ő tíz pontot adott. Az énekes ezt a fordulót 37 ponttal zárta.

A Giant című dallal érkező Sipos Tomit kifejezetten dicsérte Liptai Claudia, szerinte eddig karrierje során többet kellett volna énekesként próbálkoznia a humor és a paródia helyett. Lékai-Kiss Ramóna csodálatos átalakulást látott, úgy látta, hogy Sipos már győztese a műsornak. „Vértehetséges pali vagy” – jegyezte meg. 39 pontot kapott. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!