Venom 3: megérkezett az utolsó tánc, hatalmas siker lehet a mozikban

Venom: The Last Dance, VenomTheLastDance, Venom – Az utolsó menet, VenomAzutolsómenet, Tom Hardy, TomHardy
Fotó: Northfoto/Sony Pictures/Marvel
Vágólapra másolva!
A Joker: Kétszemélyes téboly bukása után úgy tűnik, Tom Hardy és a szimbiota fogja helyrerázni a szuperhős filmek megtépázott renoméját. A Venom: Az utolsó menet csütörtökön érkezik a hazai mozikba.
Vágólapra másolva!

Holnaptól bárki láthatja Tom Hardy nyálkás kalandjainak utolsó felvonását. A Venom-trilógia lezáró darabja, a Venom: Az utolsó tánc ugyanis meghódítja világszerte a mozivásznakat. A hírek szerint a film az első hétvégéjén többet kereshet, mint a Warner idei gigabukása, a Joker: Kétszemélyes téboly.

Venom: The Last Dance, VenomTheLastDance, Venom – Az utolsó menet, VenomAzutolsómenet, Tom Hardy, TomHardy
Venom utolsó menetére senki sincs felkészülve (Fotó: Northfoto/Sony Pictures/Marvel)

A harmadik Venom hatalmas siker lesz

A boxofficepro.com előrejelzése szerint a film 70-100 millió dollárt között kell, hogy nyisson az amerikai piacon és hozzávetőlegesen legalább hasonló számokkal kalkulálnak az a világ többi táján. Eszerint a Venom akár 200 millió dollárt is összeszedhet az első három-négy napján, ami több, mint amit a borzasztóan rossz és unalmas Joker folytatásnak sikerült. Nem segít ezen, hogy a Joaquin Phoenix és Lady Gaga nevével fémjelezett film 200 millióba került, bár azt senki se érti, mire költötték azt a rengeteg pénzt. Összehasonlításképpen, az előzetes alapján lényegesen látványosabb Tom Hardy film "csak" 120 millióba kóstált, vagyis majdnem fele annyiba, mint Joker magántébolya. A Venom: Az utolsó tánc első kritikái felemásak, de az előző két film is megosztotta a kritikusokat, de nem a közönséget: az első rész 856 milliót szedett össze 2018-ban, míg a folytatás 2021-ben, a pandémia idején 506 millióval zárta a mozis pályafutását, ami az év egyik legerősebb bevétele volt. 

Venom: The Last Dance, VenomTheLastDance, Venom – Az utolsó menet, VenomAzutolsómenet, Tom Hardy, TomHardy
Tom Hardy újra "venomkodna" (Fotó: Northfoto/Sony Pictures/Marvel)

Milyen lesz Venom utolsó menete? 

A Tom Hardy által alakított Eddie és szimbióta altergója, Venomnak együtt kell menekülniük, ugyanis mindketten üldözöttek lesznek a saját világukban. Az akciódús filmben Hardy mellett olyan színészek tűnnek fel, mint az Oscarra-jelölt Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach, és Stephen Graham. Hogy a film valóban Venom utolsó tánca lesz még titok, az eredeti tervek szerint Hardy nem bújna újra a nyálkás szörny bőrébe, ugyanis az új story megágyaz a Marvel legendás figurájának, Knull-nak, aki a későbbi szuperhősfilmek szereplője lehet. Ennek ellenére Hardy kijelentette: bármikor szívesen visszatérne Venomként, szóval ki tudja, lehet nem kell sokáig nélkülöznünk kedvenc antihősünket

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!