A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nagyon nehéz volt az elején - kapcsolatáról beszélt Csuti barátnője

Sudár Bianka és Csuti
Vágólapra másolva!
Sudár Bianka 2018-ban a Miss Balaton döntőse volt, majdnem két éve vannak együtt Kulcsár Edina volt férjével, Szabó András Csutival.
Vágólapra másolva!

Sudár Bianka az Instagramon válaszolt követői kérdéseire: elmondta, hogy majdnem két éve vannak együtt, de a kapcsolat elején nagy nehézséget okozott, hogy Csutinak két kisgyereke van korábbi házasságából. A modell szerint az az időszak mindenkinek nehéz volt szerinte, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Kiemelte, mennyire fontos a kommunikáció és a megértés, minden fél oldaláról. 

Fotó: Instagram 

Szerinte barátja jószívű, humoros, segítőkész, de "vannak helyzetek, amiket tudni kell kezelni." Arról is írt, hogy Csuti néha türelmetlen és makacs, de ezen a téren próbál fejlődni.

Esküvői fotózásuk már volt, de rendes, hivatalos ceremónia még nem. Gyereket és esküvőt is terveznek, de várhatóan nem a következő hetekben:

Fotó: Instagram 

A TV2-n látott Sztárok a reptéren műsorvezetője 2023 márciusában mutatta meg először az új barátnőjét egy közös képen, amelyen a 26 éves Bianka bikiniben volt látható. A páros a Dominikai Köztársaságban nyaralt együtt, ahol a bejegyzéseik szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A sportoló lány szexi, tangás képpel köszönt el az utazástól.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!