A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary

Nedves homokba feküdt a bikinis Schobert Lara - fotók

Vágólapra másolva!
Schobert Lara épp a Maldív-szigeteken van, onnan üzent az Instagramon.
Vágólapra másolva!

A Schobert család épp a Maldív-szigeteken van, ahonnan Rubint Réka után a lánya, Schobert Lara is bejelentkezett az Instagramon, ő is mutatott magáról több bikinis fotót egy lapozható bejegyzésben.

Egy ideje nem posztoltam szelfit, de még mindig nagyon cuki vagyok,

csak hogy naprakészek legyetek" – írta a posztjához angolul. Nézze meg a Dhigali szigetén készült képeit!

Schobert Lara lapozható bejegyzése a Maldív-szigetekről:

Jelenleg szingli

Mint írtuk, Schobert Lara idén szakított tíz évvel idősebb barátjával, a Kazinbarcika SC futballistájaként ismert Szekszárdi Tamással. A lány júniusban arról is beszámolt, hogy visszaköltözött a szüleihez Budapestre, de mint kiderült, akkor már hónapok óta külön éltek az exével.

"Már tavaly, karácsony környékén is szétmentek. Akkor aztán adtak egy új esélyt a kapcsolatnak, de belátták, hogy ez nem fog működni köztük, főleg azután, hogy Tamás Kazincbarcikáról Pécsre költözött. Ez tette be a kaput igazán... Márciusban már nem is voltak együtt, a legjobb tudásom szerint" – nyilatkozta egy ismerősük júniusban.

Ezek szerint Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolatát főleg a távolság emésztette fel, bár a lány hivatalosan nem osztott meg túl sok részletet: "Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle, és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás" – magyarázta korábban a szakítás körülményeit, majd azt is kijelentette, hogy nem tervezi a visszaköltözést Kazincbarcikára: csak akkor utazik, ha valamilyen fellépés vagy edzés miatt hívják, hiszen ottani tanítványait sem akarja cserbenhagyni.

Már a családalapítás is szóba került

Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolata valószínűleg csúnya véget ért, legalábbis a lány egyik korábbi Instagram-sztorija erre utalt: egy igazán dühös hangvételű, szakítós zenét osztott meg, ami a csalódás mellett arról szólt, hogy soha többé nem akarja látni a volt barátját. Továbbra sem tudni, hogy pontosan mi történt köztük, de úgy tűnik, nem maradt meg a jó viszony sem – korábban pedig a családalapítást sem tartották kizártnak, Schobert Lara már a születendő gyerekei nevén gondolkodott

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!